Biokr

Biokemi for begyndere

I faget biokemi skal vi sammen forundres og forstå de byggesten, som alt levende liv omkring os er bygget op af – og vi vil arbejde med at forstå principperne i stedet for bare at lære udenad. Det bliver nemlig en kæmpe hjælp for dig, hvis udenadslære på et tidspunkt bliver relevant i dit senere uddannelsesforløb. Biokemi handler nemlig både om at forstå og opbygge et fagsprog som vil komme dig til gode, hvis du senere hen vil studere fag, der beskæftiger sig med den levende del af naturvidenskaben – såsom medicin eller biologi. Men det handler også om at diskutere de etiske problemstillinger, der er forbundet med den teknologi, der udspringer af den stadig større forståelse for biokemien. Problemstillinger, der bliver stadig mere relevante i samfundsdebatten. Kom og snus til biokemien – så er du klædt godt på til din videre uddannelse.

1. Som man siger – Foredrag med sprogforsker Michael Ejstrup

oktober 26 - 19:00 - 21:00