Medier & Kommunikation

Kommunikation – kommunikér professionelt

Skal du arbejde for en virksomhed eller en organisation? Brænder du for en sag, som trænger til et publikum? Og vil du lære at håndtere alle de muligheder og faldgruber, der findes i tidens kommunikationskanaler?
I Kommunikation lærer du om virksomhedskommunikation, branding, krisekommunikation, storytelling, retorik og eventmaking. Lær at køre en effektiv kampagne, brænd igennem med dit budskab og kom på fornavn med alle de nye medieplatforme – for hvad er de for nogen, og hvor er vi på vej hen?

Fotojournalistik – de levende billeder

Alle, der arbejder med medier, skal kunne levere billeder. Her lærer du det basale om, hvad der gør et billede godt. Komposition, lys og perspektiver.

Kreativitet og innovation – kreativ på kommando!

Fælles for alle, der arbejder med medier er, at vi hele tiden skal forny os, tænke kreativt og skabe indhold, der fanger modtageren og pirrer nysgerrigheden. Derfor skal vi arbejde med kreativite processer. Det handler både om den måde, du skriver på, men også med den måde, hjernen fungerer på. Her er plads til at lege, få ny inspiration og udvikle ideer. Vi arbejder med relationel kommunikation, praktisk kommunikationstræning og sammenhæng mellem sprog, handling og personlig formidling.

Kalender

  1. Åbent hus den 13. juni

    juni 13 - 17:30 - 20:00
  2. Åbent hus den 2. juli

    juli 2 - 17:30 - 20:00