Sundhed & kost

På Rønde Højskole lægger vi stor vægt på sundhed og bæredygtig udvikling.

Det betyder, at vi i så høj grad som muligt bruger årstidens grøntsager. Vi er også opmærksomme på at servere mad med et lavt fedtindhold, og på at variere kosten.

På højskolen serverer vi morgenmad, varm middagsmad, eftermiddagsforfriskning, aftensmad og aftenskaffe. Ved alle hovedmåltider vil der være frugt eller forskellige salater, og der vil som regel følge frugt, friskbagt brød eller kage med eftermiddagsforfriskningen og aftenskaffen.

Vi laver gerne vegetarmad og tager naturligvis hensyn til eventuelle behov eller allergier. Du skal oplyse, om du har specielle kostbehov, når du tilmelder dig højskolen.

Vores køkken har Fødevarekontrollens Elite-smiley, som gives virksomheder, der kontinuerligt får glade smiley’s-

Kalender

  1. Åbent Hus den 25. oktober

    oktober 25 - 17:30 - 20:00
  2. Åbent Hus den 28. oktober

    oktober 28 - 13:00 - 15:30
  3. Foredrag: Nødhjælpsarbejde – dilemmaer og udfordringer med Birgitte Qvist-Sørensen

    november 4 - 10:00 - 14:00