Steffen S. Tornbjerg

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye kollega Steffen Tornbjerg, som skal undervise på vores nye linjefag Business & Economics!

Julehilsen2020

RHE Julehilsen 2020

Rønde Højskole og Efterskole ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

”Økonomi og erhvervsliv er også at kunne snakke med mennesker”

Nikolaj Winther Olsen bor i København, hvor han arbejder som embedsmand i Skatteministeriet. Han har læst Politik og Administration i Aalborg og Public Opinion and Polling i Essex, England. Og da han tog på Rønde Højskole, var det for at komme ud af sine vante rammer og prøve noget nyt.
Sara

”Økonomi og erhvervsliv er også at kunne snakke med mennesker”

Økonomi er måske ikke det første fag, der falder dig ind, når du tænker på højskolefag. Men det burde det måske være? I hvert fald ifølge tidligere højskoleelev Sara Sofie Kiilerich. For unge, der er interesserede i at arbejde med erhvervsøkonomi, kan sagtens få udbytte af et højskoleophold, mener hun.

Elev-voxpop: Science & Technology

Læs om tre højskoleelevers oplevelser på linjefaget Science & Technologi. De har bl.a. oplevet, at faget har givet dem mulighed for at afprøve de naturvidenskabelige fag og en følelse af retning i forhold til studievalg.

På sommerhøjskole med din teenager

Oplev en fantasktisk aktiv uge sammen med din teenager. Familiekurset på Rønde Højskole er for dig , der gerne vil have en aktiv uge med dine børn med unge fra 12 år og opefter. Familiekurset er aktiviteter, sjov og ballade med jævnaldrene samtidig med, at I får god tid sammen som familie. Prøv kræfter med blandt andet kano/kajak, snorkling, fiskeri, kreativitet, klatring på klatrevæg, mountainbike, bålmad, natløb, overnatning i shelter, fortælling, adventure-race, maddyst, slackline, turneringer og sæbekasserally.
Louise Østergaard

”Højskole er nybagte pandekager i køkkenet om aftenen”

Louise Østergaard Rasmussen læser medicin på Århus Universitet. Vejen til studiet gik igennem et højskoleophold på Rønde Højskole, selv om det ved første øjekast føltes som lidt langt hjemmefra. Men fællesskabet og pandekager om aftenen fik højskolen til at føles som hjem.
Taus Hermans

”Uanset hvor meget man planlægger, så er der altid noget, der ikke går efter planen – Og det er også okay”

Taus Hermansen drømmer om at læse medievidenskab. For ham blev højskolen en tiltrængt kickstarter efter et par år på arbejdsmarkedet

“I højskoleuniverset bliver du en del af noget større”

Kasper Petersens drøm er at blive iværksætter og få sin egen virksomhed. For ham blev højskoleopholdet det, der hjalp ham med at finde sit fokus: En uddannelse inden for naturvidenskaben.