Rejser med frivilligt arbejde

”Hvis du kunne tage til Afrika alene, så kan du også det her.”

Emilie Fredsted Dahl læser til jordemoder på UC Syd i Esbjerg. Hun har været med Rønde Højskoles rejseprojekt i Antigua, Guatemala i fire måneder for at arbejde på en børneafdeling på et hospital. For hende har rejsen betydet indblik i en helt anden hospitalskultur – og en ganske særlig tatovering.
Rejser med frivilligt arbejde - Emilie

”Højskolen inspirerede mig til at blive frivillig – det havde jeg aldrig selv fundet på.”

På sommerhøjskole med din teenager

Oplev en fantasktisk aktiv uge sammen med din teenager. Familiekurset på Rønde Højskole er for dig , der gerne vil have en aktiv uge med dine børn med unge fra 12 år og opefter. Familiekurset er aktiviteter, sjov og ballade med jævnaldrene samtidig med, at I får god tid sammen som familie. Prøv kræfter med blandt andet kano/kajak, snorkling, fiskeri, kreativitet, klatring på klatrevæg, mountainbike, bålmad, natløb, overnatning i shelter, fortælling, adventure-race, maddyst, slackline, turneringer og sæbekasserally.

Vind 20.000 kr. til et højskoleophold

Vind 20.000 kr. til et højskoleopholdLige nu og frem til 6. maj har du chancen for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 20.000 kr. til et højskoleophold. Her er hvad du skal gøre for at deltage i lodtrækningen:

Mathias vil arbejde med mennesker - og hvad der sker mellem dem

Mathias Raahauge på 25 år er elev på linjefaget Psykologisk & Pædagogik på Rønde Højskole og drømmer om at uddanne sig inden for ledelse, udvikling og relationer.