Emma Præst

”Højskoleeleverne lærer, fordi det er interessant- ikke fordi de er under pres.”

I en tid, hvor unges mistrivsel er det helt store hovedbrud byder højskolerne ind med en væsentlig forandring i de unges liv: nemlig det at lære, bare fordi det er noget, man brænder for.
Science &Technology- holdet forår 2022

Det laver vi på Science & Technology

Robot-olympiade, kolde colaer, universitetsbesøg og truede dyrearter – opfinderne er vidt omkring på linjefaget Science & Technology! Her er de 5 sjoveste cases, højskoleeleverne har arbejdet med her i foråret:
Det laver vi på Business & Economics

Branding, iværksætteri, universitetsbesøg og nationalregnskab -vi har travlt på linjefaget Business & Economics! Her er de 5 sjoveste cases, højskoleeleverne har arbejdet med her i foråret:

7. maj 2022 – Fejring af Rønde Højskole og Efterskoles 125 års jubilæum

I dag fejrede vi vores 125 års jubilæum med sang, foredrag, reception, god mad og en masse socialt samvær med gamle og nye ansigter.
Vindersangen

Rønde Højskole og Efterskole finder melodien til fællessangsarrangement

Det var to glade højskoleforstandere, der kunne overrække checken på kr. 3000,- til vinderen af vores sangskriverkonkurrence i forbindelse med vores 125 års jubilæum
Maja Eskelund Business & Economics

”Hvis du vil påvirke verden skal du forstå, hvordan økonomien fungerer.”

21-årige Maja har valgt Rønde Højskoles linjefag Business & Economics. Det skal bruges til at sætte retning i et studieliv, der skal rumme både økonomi og naturvidenskab.

Frederik vil arbejde for Roskilde Festival: ”Mit talent er at få ting til at ske.”

23-årige Frederik har valgt Rønde Højskole på grund af linjefaget Business & Economics, hvor han får mulighed for at arbejde med rigtige virksomheder.
Sponsorater til 125 års jubilæum

Rønde Højskole og Efterskole opretter en jubilæumsfond

Vi har 125 års jubilæum i år og opretter en jubilæumsfond, som skal komme lokalsamfund og kommende generationer til gode. Læs hvordan du kan bidrage.
Rejser med frivilligt arbejde Rønde Højskole

Emma rejste ud i verden alene: ”Jeg er glad for, at jeg tog chancen!”

Emma rejste ud med valgfaget Rejser med frivilligt arbejde. Med en drøm om at blive jordemoder, var det nemt at vælge at være frivillig på et børnehjem og samtidig lave fødselsforberedelse i små landsbyer. På højskolen fik hun hjælp til at planlægge rejsen