På sommerhøjskole med din teenager

Oplev en fantasktisk aktiv uge sammen med din teenager. Familiekurset på Rønde Højskole er for dig , der gerne vil have en aktiv uge med dine børn med unge fra 12 år og opefter. Familiekurset er aktiviteter, sjov og ballade med jævnaldrene samtidig med, at I får god tid sammen som familie. Prøv kræfter med blandt andet kano/kajak, snorkling, fiskeri, kreativitet, klatring på klatrevæg, mountainbike, bålmad, natløb, overnatning i shelter, fortælling, adventure-race, maddyst, slackline, turneringer og sæbekasserally.
Louise Østergaard

”Højskole er nybagte pandekager i køkkenet om aftenen”

Louise Østergaard Rasmussen læser medicin på Århus Universitet. Vejen til studiet gik igennem et højskoleophold på Rønde Højskole, selv om det ved første øjekast føltes som lidt langt hjemmefra. Men fællesskabet og pandekager om aftenen fik højskolen til at føles som hjem.
Taus Hermans

”Uanset hvor meget man planlægger, så er der altid noget, der ikke går efter planen – Og det er også okay”

Taus Hermansen drømmer om at læse medievidenskab. For ham blev højskolen en tiltrængt kickstarter efter et par år på arbejdsmarkedet

“I højskoleuniverset bliver du en del af noget større”

Kasper Petersens drøm er at blive iværksætter og få sin egen virksomhed. For ham blev højskoleopholdet det, der hjalp ham med at finde sit fokus: En uddannelse inden for naturvidenskaben.
Visualisering Rønde Høj- og Efterskole

Sommerkurser 2021 er klar. Reservér din plads allerede nu.

Rønde Højskole er klar med programmet for 2021, og du kan book en plads allerede nu.

Business & Economics er navnet på Rønde Højskoles nye linjefag

Rønde Højskole vil med det nye linjefag Business & Economics forene højskolens værdier med økonomi, forretning og samfund.
Forstander Birgit Fuglsbjerg og højskoleelever

Kære unge – lad ikke en virus få jer til at træffe for dårlige studievalg!

Højskoleforstander Birgit Fuglsbjerg skriver om refleksionerne bag det gode uddannelsesvalg frem for det rigtige uddannelsesvalg, som mange har tendens til at fokusere på.
Johanne

”Højskole handler om at blive klogere på sig selv”

"Jeg har nemlig altid vidst at jeg ville have en uddannelse inden for sundhedsvæsenet, men om det lige skulle være jordemoder, medicin eller sygeplejerske vidste jeg endnu ikke."
Forstander Birgit Fuglsbjerg

Vi glæder os til sommerkurser på Rønde Højskole

Sommerkurser på Rønde Højskole er fyldt med glæde, fællesskab, oplevelser og inspiration, som du kan tage med dig hjem.