Om venteliste

Det er populært at tage på højskole og vores lange kurser kan være udsolgt. Vi opfordrer derfor alle med interesse til at tilmelde i så god tid som muligt.
Når vi ikke har flere ledige pladser opretter vi venteliste. Nedenfor kan du læse om forhold vedrørende venteliste.

Aktuelle ventelister for kommende hold

Forårsholdet 2024: Få ledige pladser
Efterårsholdet 2024: Ledige pladser

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at vide, om der er oprettet venteliste for de kommende hold.

Venteliste på linjefag

Vi oplever i perioder særlig stor søgning til et eller flere af vores studieforberedende linjefag. Af hensyn til faglig og fysisk kapacitet kan vi i sådanne situationer standse for tilgangen af kursister til disse fag.

Elever, der afvises på denne baggrund tilbydes en plads på det førstkommende kursus med ledige pladser mod indbetaling af indmeldelsesgebyr eller på ventelisten mod et depositum svarende til indmeldelsesgebyr

Venteliste og kønsfordeling

Politik mht. tilstræbelse af ligelig kønsfordeling

Rønde Højskole er en højskole for alle. Mangfoldigheden i elevsammensætningen beriger fællesskabet og udfordrer og inspirerer til ny- og gentænkning, af måden vi er sammen på. Derfor tilstræber vi på lange kurser, at antallet af personer, som identificerer sig som henholdsvis han- eller hunkøn i den samlede elevgruppe ikke overstiger ⅔ af det samlede elevtal.

Elever, der afvises på denne baggrund tilbydes en plads på det førstkommende kursus med ledige pladser mod indbetaling af indmeldelsesgebyr eller på ventelisten mod et depositum svarende til indmeldelsesgebyr

Depositum for venteliste

Hvis vi ikke kan tilbyde dig en plads, på det kursus/hold du ønsker, tilbyder vi dig en plads på ventelisten. For at komme på venteliste skal du lave en almindelig indmeldelse og med det samme indbetale et depositum svarende til indmeldelsesgebyret.

Hvis vi får en ledig plads, og du siger ja tak, så indgår det indbetalte depositum som indmeldelsesgebyr i den samlede betaling. Hvis du siger nej tak til pladsen refunderer vi det fulde depositum.

Hvis du fortryder at stå på venteliste, kan du altid kontakte os og blive fjernet. I det tilfælde refunderer vi det fulde depositum.

Hvis du står på venteliste til et kursus/hold, og vi ikke kan tilbyde dig en plads, når holdet/kurset starter, refunderer vi det fulde depositum.