Klaver for begyndere

Klaver for begyndere

Har du altid drømt om at kunne spille klaver? Så har du muligheden nu!
Klaveret er et af de mest populære musikinstrumenter, og det er der en grund til. Med klaveret kan du akkompagnere til fællessang, spille dine egne yndlingssange, komponere nye musikstykker og meget mere. Meld dig til klaver for begyndere og kom i gang med det samme.

Til klaver for begyndere bliver du introduceret for klaveret som instrument, præsenteret for elementær musikteori og ikke mindst får du tid og mulighed for at spille en masse klaver! Du har stor indflydelse på undervisningen, da du selv er med til at udvælge, hvad du gerne vil spille og hvilket område, du gerne vil dygtiggøre dig indenfor. I undervisningen har alle elever deres eget klaver med høretelefoner til. Det betyder, at du udvikler sig i det tempo, der passer til lige netop dig, samtidigt med, at du kan snakke med de andre på holdet om, hvordan de griber klaveret an.

Hver time indledes med en fælles gennemgang af et nyt emne – f.eks. hvordan ser en pause ud i noden? Hvordan ved jeg, hvornår jeg skal spille på de sorte tangenter osv. Du kommer til at lære noder, becifringer (akkorder) og fingersætninger, og du introduceres herigennem til de helt grundlæggende elementer i musikken. Til klaver for begyndere er det afgørende, at vi får skabt en stemning, hvor der er plads til at fejle, grine og eksperimentere. Det gør vi bl.a. ved at, at du løbende spiller for en eller flere af de andre på holdet, ligesom du selvfølgelig også selv skal høre de andre spille. Udenfor undervisningen har du mulighed for at øve dig på et af de mange klaverer, der findes på skolen. Og hvem ved – måske er det dig, der skal nå at spille til fællessang en enkelt gang før du forlader skolen igen?