Besøg Rønde Højskole

Et besøg på Rønde Højskole kan være afgørende for din beslutning om at tage på højskole. Vi holder jævnligt åben hus, men der er også mulighed for at komme på rundvisning på et tidspunkt, der passer dig.

Aftal en rundvisning

Til en rundvisning aftaler vi et besøg på Rønde Højskole på en hverdag eller i en weekend, som passer dig. En eller to af vores højskoleelever – typisk med samme studieforberedende linjefag, som du er interesseret i – tager dig med rundt og viser dig højskolens dejlige faciliteter og omgivelser. Undervejs fortæller eleverne og svarer på spørgsmål om, hvordan det er at gå på Rønde højskole.

Der bliver også mulighed for at få en snak med lærer om skema og fag og selvfølgelig om de spørgsmål du har.

Ring til os på tlf. 8637 1955 eller send en mail for at aftale en rundvisning.

Åbent Hus

Ca 1. gang om måneden er der åbent hus på Rønde Højskole. Hver gang kommer der mellem 5 og 25 gæster, som overvejer at tage på højskole. Til åbent hus møder du elever, der viser rundt, svarer på spørgsmål og fortæller om livet på højskolen. Du møder også lærerne fra de studieforberedende linjer til en  passioneret samtale om linjefagene.

Læs mere om og tilmeld dig næste åbent hus ved at klikke her:

Online informationsmøde

Er du på det begyndende stadie i interessen for Rønde Højskole, så kan du være med til vores “Online informationsmøde” hjemmefra. Online informationsmøde er et videomøde hvor du deltager hjemmefra via computer eller smartphone. Her møder du forstander Birgit Fuglsbjerg, som fortæller om og svarer på spørgsmål om Rønde Højskole.

Efter mødet er det muligt at aftale en rundvisning eller tilmelde sig åbent hus, hvor du kan se skolen og møde og snakke med både lærere og elever.

Tag dine forældre, en ven eller din kæreste med

Ledsagere er meget velkomne, når du kommer på besøg. De er dine ekstra øjne og ører, og måske lægger de mærke til og spørger om nogle andre ting, end du selv gør. Og så du har nogen at vende det hele med på vejen hjem. Det er ikke nødvendigt at tilmelde ledsagere til besøg.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende besøg på højskolen, så tøv ikke med at kontakte os.

Kig med på facebook og instagram

Vil du kigge med ind i hverdagen på Rønde Højskole, så følg os på facebook og på instagram. Her ligger både elever og lærere billeder, film og nyheder op om højskolelivet.

Science &Technology- holdet forår 2022

Det laver vi på Science & Technology

Robot-olympiade, kolde colaer, universitetsbesøg og truede dyrearter – opfinderne er vidt omkring på linjefaget Science & Technology! Her er de 5 sjoveste cases, højskoleeleverne har arbejdet med her i foråret: