Læs om tidligere elevers vej til drømmestudiet her:

Adventure

Adventure for begyndere og øvede

Forkæler du dig selv med vores kursus i adventure, får du nogle helt unikke oplevelser for både krop og sjæl. Der er noget at hente, uanset om du er nybegynder og blot har lyst til at kaste dig ud i et eventyr, eller om du er garvet og allerede har prøvet kræfter med adventure før. Du vil få masser af udfordringer, sved på panden og vind i håret uanset hvilket niveau, du starter på. Du bliver udfordret på udholdenhed, balance og viljestyrke. Du kommer til Norge på klippeklatring og på overlevelsestur i op til 4 døgn. Vi har gearet og det rette udstyr, du skal bare have modet og lysten.

Tæt på naturen – helt enkelt

Det er godt og det er helt enkelt. Det handler om at komme tæt på den rå og uspolerede natur. Sammen skal vi udforske Mols Bjerge på mountainbikes, kajakke på Kalø Vig, sove i bivuakker og telte, lave vores mad på trangia og bål og dele vores oplevelser og dagens indtryk med hinanden, når vi sidder om aftenen i det varme skær fra de knitrende flammer. Vi kommer til at stå ansigt til ansigt med både naturen, os selv og hinanden. Vi har ved Rønde Højskole utrolig skøn natur og vekslende landskab rundt om os, og en masse godt grej til windsurf, klatring, kano/kajak og andre aktiviteter.

Læs mere om Science & Technology her:

Science & Technology


Science & Technology er et arbejdende laboratorium, hvor du får viden om og erfaring med anvendt fysik, kemi, biologi og matematik. Læs mere her.

Oplevelser du helt sikkert får på Adventure

 • Mountainbike på stierne i Mols Bjerge, samt skovene omkring Rønde
 • Klatring i høje bøgetræer
 • Klippeklatring på kendte klatrefelter i det sydlige Norge
 • En eller flere dages ture på Kalø Vig i havkajak
 • Afprøv din viljestyrke og balance på surfboardet
 • En udfordrende og stressende overlevelsestur på 2-4 døgn
 • Turski på forårsholdet med mulighed for overnatning i snehule
 • Mærk fællesskab og samarbejde om at fx at bygge en indiansk svedehytte

Teambuilding
Udover de mange spændende aktiviteter tilbyder vi kurser i teambulding. Her vil du kommer til at fungrere i et større samarbejde med resten af dit hold. Du får mulighed for individuelle samtaler, hvor du bliver klogere på dig selv. Arbejdet med teambuilding er en kobling til vores januarkursus, hvor dette har en central rolle.

Underviser
Underviser i adventure er højskolelærer Gunnar Birkelund. Han har mange års erfaring med undervisning i friluftsliv/adventure. Han har stor viden indenfor biologi og fysiologi og underviser også i idræt.

Kalender

 1. Åbent hus den 2. juli

  juli 2 - 17:30 - 20:00