Gaming og strategi

Spil har alle dage været en del af den menneskelige kulturarv. Både som en måde at lære på, men også for ren fornøjelse.

I faget afprøver vi digitale spil. Introduktionen til spillene vil både blive historisk, teoretisk og praktisk.

Hvad handler faget om?
Fagets teoretiske del vil indbefatte: Spilbegreber, forskellige spils regler og formål med regler, metarefleksion omkring leg og læring og elevernes eget udbytte af de forskellige spil. Og så skal vi selvfølgelig spille en masse computerspil!

Formålet med faget
I spil handler det om indlæring af regler, udarbejdelse af strategi og den praktiske forvaltning af strategien. Der indgår således både kognitive og fysiske elementer i faget. Spillene udvælges således at eleverne kommer til at beskæftige sig med rollespil, historiske spil, actionspil og strategispil. Der vil både være enkeltmandsspil og gruppespil.Det er undervisningens mål at dygtiggøre eleverne i
planlægning, spontanitet, fysisk koordinering samt ikke mindst samarbejde.

1. Åbent hus den 1. april

april 1 - 17:30 - 20:00