Sy og design – på højskolemanér

3. juli – 9. juli

Priser fra kr. 4.075,-  læs mere om priser

Kursusbeskrivelse

– Fordyb dig i sy-universet

Har du lyst til at fordybe dig en hel uge i sy-universet sammen med andre syglade kursister i et hyggeligt og kreativt miljø? Få inspiration til at bruge nye teknikker og detaljer, så du får sat et personligt præg på din garderobe.

Instruktør Jonna Nytoft Lindberg vil stå for undervisningen, og årets tema er sommertøj med fokus på skjorter og skjortekjoler, da de er meget fremme i tiden. Der vil blive arbejdet med elementer så som kraver, manchetter, lommer og forkanter.

– Fokus på dine projekter

Kurset vil variere mellem individuel undervisning og klasseundervisning med tid til fordybelse. Der vil bl.a. være klasseundervisning i materialelære og hensigtsmæssige valg, og individuel tilretning af mønstre om nødvendigt.

Der vil selvfølgelig tages udgangspunkt i jeres eget projekt, når der er workshops, og Jonna vil støtte jer i processerne. Hun vil også vise teknikker, som I kan anvende i mange andre forskellige projekter. Har I en overlock er I meget velkommen til at tage den med.

Følg os på Facebook

Du skal selv medbringe:

• Yogamåtte
  • Drikkedunk
  • Ekstra håndklæde (håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-)

Generel praktisk information

– Betaling af kursus

Tilmeldingen bekræftes via email(eller brev) vedhæftet betalingsopgørelse. Depositum på kr. 500 betales inden 10 dage. Af bekræftelsen fremgår, hvornår  restbeløbet forfalder.

Priser

Alle priser inkluderer fuld forplejning, sengelinned og 2 håndklæder (1 stort og 1 lille håndklæde) per deltager.

Skolen råder over flere forskellige typer værelser, hvorfor der også er forskellige priser:

A: Enkeltværelse – med eget bad/toilet: 4.975 kr.
B: Dobbeltværelse – med eget bad/toilet: 4.375 kr.
C: Enkeltværelse – 2 vær. deler bad/toilet: 4.575 kr.
D: Dobbeltværelse – 2 vær deler bad/toilet: 4.075 kr.
E: Sørger selv for logi: 2.700 kr

Ekstra håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-.
Der sælges øl, vin og sodavand ved hovedmåltiderne til.

Kursets detaljerede program er stadig under udarbejdelse.

Obs! Kursusbeskrivelserne for kursusprogrammet 2021 er foreløbige. Vi tager forbehold for ændringer i indhold og kursusudbud.

Bemærk

Kurset er fuldt booket.
Tilmeld dig nedenfor for at komme på venteliste.
Eller overvej et af de ledige kurser i uge 27 eller 32.