Sy og design – på højskolemanér

Priser fra kr. 4.275,-  læs mere om priser

Kursusbeskrivelse

Sy og design – på højskolemanér

Har du lyst til at fordybe dig en hel uge i sy-universet sammen med andre syglade kursister i et hyggeligt og kreativt miljø?

Få inspiration til at bruge nye teknikker, som kan være med til at forny din garderobe med et helt personligt præg.

Årets tema er sommertøj

Instruktør Jonna Nytoft Lindberg vil stå for undervisningen. Årets tema er sommertøj – vi vil have fokus på lette sommerjakker til din sommer garderobe. Der vil blive arbejdet med elementer som lommer, slidser, foer og indlægsmaterialer.

Undervisning der er tilpasset dig

Kurset vil variere mellem individuel undervisning og klasseundervisning med tid til fordybelse. Der vil bl.a. være klasseundervisning i materialevalg og indlægsmaterialer, og du vil kunne få hjælp til individuel tilretning af mønstre.

Har du en overlock er du meget velkommen til at tage den med. Som altid skal vi også nyde højskolelivet, når det er allerbedst med fællessang, foredrag, udflugter og hyggeligt samvær.

Kurset er arrangeret i samarbejde med Den faglige forening Håndværk og Design.

Hilsen fra kursuslederen:

”Som altid skal du være hurtig, hvis du vil sikre dig en plads på et af vores kreative kurser! Igen i år skal vi sysle i værkstedet, blive dygtigere og lade os inspirere af hinanden og af vores dygtige undervisere. Vi vil lade kreativiteten boble, og traditionen tro vil der være liv, latter og nørkleri i værkstedet til ud på de små timer. I år skal vi skabe fantastisk sommertøj – så det er mit håb, at du forlader kurset med nye venner, nye ideer og friske pift i din garderobe. Ambitionen er, at du kan arbejde med at sætte dit personlige præg på dine kreationer, og at tøjet passer til dig og din kropstype. Kom og nyd det varme fællesskab med de andre kursister, en kop kaffe eller et godt glas rødvin i de sene aftenstunder og lad os blive bedre sammen.”

-Kursusleder Kirsten Petersen

Detaljeret program for kurset er under udvikling.

Generel praktisk information

Du kan selv medbringe:

• Termokande/krus
  • Siddeunderlag til udendørs forsamlinger
  • Drikkedunk
  • Ekstra håndklæde (håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-)

Priser

Alle priser inkluderer fuld forplejning, sengelinned og 2 håndklæder (1 stort og 1 lille håndklæde) per deltager.

Skolen råder over flere forskellige typer værelser, hvorfor der også er forskellige priser:

A: Standardpris:  Dobbeltværelse – delt bad og toilet 4.275 kr.
B: Dobbeltværelse – eget bad og toilet – tillæg 300 kr. pris i alt 4.575 kr.
C: Enkeltværelse – delt bad og toilet – tillæg 700 kr. pris i alt: 4.975 kr.
D: Enkeltværelse – eget bad og toilet – tillæg 1.000 kr. pris i alt 5.275 kr.
E: Flersengsværelse – med delt bad og toilet 3.300 kr.
F: Sørger selv for logi 2.700 kr.

Ekstra håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-.
Der sælges øl, vin og sodavand ved hovedmåltiderne til.

– Betaling af kursus

Tilmeldingen bekræftes via email(eller brev) vedhæftet betalingsopgørelse. Depositum på kr. 500 betales inden 10 dage. Af bekræftelsen fremgår, hvornår  restbeløbet forfalder.