Golf & Højskole

2. juli – 8. juli

Priser fra kr. 5.500,-  læs mere om priser

Kursusbeskrivelse

Oplevelser med Golf på Djursland

På Rønde højskole kan du få fantastiske golfoplevelser i Djurslands storslåede natur. På “Golf & højskole” er der mulighed for at fordybe sig i det fascinerende spil med andre ligesindede golfentusiaster. Sammen med vores dygtige og erfarne undervisere tager vi udgangspunkt i at udfordre og udvikle golfkompetencer ud fra dit niveau.

Golf for alle

Kurset er både for dig, som er en rutineret golfspiller og gerne vil lægge et ekstra lag på dit spil, men også dig, som er helt ny i sporten. Undervisningen vil bestå af slagtekniske, taktiske og mentale udfordringer i golfspillet.

Som deltager vil du typisk spille 4-5 dage på 3-5 forskellige baner. Vi samarbejder bl.a. med golfbanerne på Kalø, Norddjurs, Ebeltoft, Grenå og Lübker. Lübker er en international anerkendt bane og en oplevelse i sig selv.

I kombination med en masse gode golfoplevelser kan du forvente en uge, der emmer af højskoleliv og fællesskab med spændende foredrag, morgensamlinger, fællessang og alt det bedste, højskole kan byde på.

Hilsen fra kursuslederen:

”Vores fælles glæde ved og fascination af golfspillets facetter er i centrum denne uge. Jeg glæder mig enormt meget til at vise nogle af de fuldkommen fantastiske golfbaner frem, som vi har herude på Djursland, og som er i international topklasse. Golf er skills og teknik, men i høj grad også naturoplevelser, fordybelse, koncentration og samvær med andre spillere, og vi har plads til alle uanset forudsætninger og erfaringer med golf. Særligt for et højskolekursus er også det fællesskab, vi får med hinanden og alle de andre ting, vi deler: foredrag, oplæg, fællessang, samvær, inspiration og hygge. Giv dig selv en uge med plads til din passion! Det bliver fantastisk at udvikle os og blive bedre golfspillere sammen – og så forhåbentlig også få gået nogle uforglemmelige runder i noget af Danmarks flotteste og mest varierede natur.

-Kursusleder Kristian Mølgaard

Program

Detaljeret program for kurset er under udvikling.

Praktiske oplysninger

Generel praktisk information

Du kan selv medbringe:

  • Termokande/krus
  • Siddeunderlag til udendørs forsamlinger
  • Drikkedunk
  • Ekstra håndklæde (håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-)

Priser

Alle priser inkluderer fuld forplejning, sengelinned og 2 håndklæder (1 stort og 1 lille håndklæde) per deltager.

Skolen råder over flere forskellige typer værelser, hvorfor der også er forskellige priser:

A: Standardpris:  Dobbeltværelse – delt bad og toilet 5.500 kr.
B: Dobbeltværelse – eget bad og toilet – tillæg 300 kr. pris i alt 5.800 kr.
C: Enkeltværelse – delt bad og toilet – tillæg 700 kr. pris i alt: 6.200 kr.
D: Enkeltværelse – eget bad og toilet – tillæg 1.000 kr. pris i alt 6.500 kr.
E: Flersengsværelse – med delt bad og toilet 4.525 kr.
F: Sørger selv for logi 3.925 kr.

Ekstra håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-.
Der sælges øl, vin og sodavand ved hovedmåltiderne til.

Betaling af kursus

Tilmeldingen bekræftes via email(eller brev) vedhæftet betalingsopgørelse. Depositum på kr. 500 betales inden 10 dage. Af bekræftelsen fremgår, hvornår  restbeløbet forfalder.

Læs også