Familiekursus

8. juli – 14. juli

Priser:  læs mere om priser

Kursusbeskrivelse

Familien i centrum

Savner du at have god tid med familien, hvor I kan hygge jer sammen, fordybe jer i noget sjovt og ikke bekymre jer om rengøring, madlavning og logistik? Så kan det være, et familiekursus på højskole er løsningen for jer. Rønde Højskole slår igen i år dørene op til det traditionsrige familiekursus med masser af værksteder, udflugter, sang og musik, fælles aktiviteter, hygge og sjov på skolen, ved vandet og i Mols Bjerge.

Oplevelser til alle aldre

Familiekurset er for hele familien, og det er naturligvis muligt at deltage med andre familiemedlemmer end børn og forældre. Aktiviteterne er tilrettelagt for børn fra fire år. Nogle gange vil der være særskilt voksenprogram med for eksempel dans, foredrag og musikcafe. Kursets program er meget af tiden delt op i et program for børn under 12 år og et program for børn fra 12 år og op. Børn under 12 og de voksne vælger inden kurset starter sig ind på forskellige værksteder, som eksempelvis badminton, familieidræt, sæbekassebil, eventyrtegning, smykkeværksted og bålværksted.

Særskilte programmer for hhv. børn under 12 år og børn/unge over 12 år.

Programmer er under udarbejdelse

Generel praktisk information

Du skal selv medbringe:

• Termokande/krus
  • Siddeunderlag til udendørs forsamlinger
  • Drikkedunk
  • Ekstra håndklæde (håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-)

Priser

Alle priser inkluderer fuld forplejning, sengelinned og 2 håndklæder (1 stort og 1 lille håndklæde) per deltager.

Voksne: Kr. 4.400
Børn 0-2 år: Gratis
Børn 3-8 år: Kr. 1.900
Unge 9-16 år: Kr. 2.400

Ekstra håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-.
Der sælges øl, vin og sodavand ved hovedmåltiderne til.

– Betaling af kursus

Tilmeldingen bekræftes via email(eller brev) vedhæftet betalingsopgørelse. Depositum på kr. 500 betales inden 10 dage. Af bekræftelsen fremgår, hvornår  restbeløbet forfalder.