Cykel Tour de Djursland – turcykel

2. juli – 8. juli

Priser fra kr. 4.275,-  læs mere om priser

Kursusbeskrivelse

Oplev Djursland på turcykel

Rønde Højskole inviterer dig til at hoppe med på cyklen og opleve storslået natur og spændende, historiske sights på nogle af Djurslands smukkeste cykelruter. Hvad enten du er garvet cyklist eller nybegynder vil dette kursus være noget for dig. Kurset hedder turcykel, og det betyder, at vi cykler sammen i et overkommeligt tempo, så der er luft i lungerne til hyggelig snak og tid til at nyde synet af naturen, der glider forbi. Kursets instruktør vil hver dag guide dig ud til nogle af Djurslands mest interessante og naturskønne områder.

Masser af fede oplevelser fra sadlen

Dagsturene er mellem 40 og 60 km. lange, og vi skal blandt andet cykle til Mols Bjerge, gå tur i historiske Ebeltoft og hvile benene på Egils Café i Femmøller. På kurset vil der ligeledes være spændende oplæg, både på højskolen og ude på ruterne – og masser af dejligt højskoleliv med fællesskab, sang, morgensamlinger, foredrag og meget mere. Så smør kæden, pump cyklen og kom ud og oplev, hvad Djursland kan byde på!

Er du vild med at cykle, men fandt du ikke lige det du ledte efter? Her kan du læse mere om vores sommerkurser på mountainbike og racercykel.

Hilsen fra instruktøren:

”I denne uge har vi fokus på gode oplevelser i den fantastiske, varierede natur på Djursland og det fællesskab, vi kan få, når vi færdes i landskabet på cykel. Vi skal ikke sætte hastighedsrekorder, men lægger vægt på at nyde de smukke kultur- og naturperler, vi støder på undervejs i et tempo, så alle kan være med. Der skal være tid til at drikke kaffe undervejs, fortælle historier, undersøge landskabet i hinandens gode selskab, og vi skal nyde det dejlige højskoleliv undervejs med foredrag, højskolesang, dejlig mad og hygge. Jeg glæder mig især til at vise jer, hvad Ebeltoft har at byde på, både de historiske gamle brostensbelagte gader, den flotte kystpromenade og de spændende kulturoplevelser i en af Danmarks smukkeste kystbyer. Kom med ud og mærk solen og vinden!”

-Instruktør Anna Bak Hansen

Program

Detaljeret program for kurset er under udvikling.

Praktiske oplysninger

Generel praktisk information

Du kan selv medbringe:

  • Termokande/krus
  • Siddeunderlag til udendørs forsamlinger
  • Drikkedunk
  • Ekstra håndklæde (håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-)

Priser

Alle priser inkluderer fuld forplejning, sengelinned og 2 håndklæder (1 stort og 1 lille håndklæde) per deltager.

Skolen råder over flere forskellige typer værelser, hvorfor der også er forskellige priser:

A: Standardpris:  Dobbeltværelse – delt bad og toilet 4.275 kr.
B: Dobbeltværelse – eget bad og toilet – tillæg 300 kr. pris i alt 4.575 kr.
C: Enkeltværelse – delt bad og toilet – tillæg 700 kr. pris i alt: 4.975 kr.
D: Enkeltværelse – eget bad og toilet – tillæg 1.000 kr. pris i alt 5.275 kr.
E: Flersengsværelse – med delt bad og toilet 3.300 kr.
F: Sørger selv for logi 2.700 kr.

Ekstra håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-.
Der sælges øl, vin og sodavand ved hovedmåltiderne til.

– Betaling af kursus

Tilmeldingen bekræftes via email(eller brev) vedhæftet betalingsopgørelse. Depositum på kr. 500 betales inden 10 dage. Af bekræftelsen fremgår, hvornår  restbeløbet forfalder.

Læs også