Tilmelding:

Tilmelding kan ske via de enkelte kursussider som du finder under Sommerkurser. Eller ved at kontakte skolen på 86371955 mellem kl. 09.30 – 15.30.

Indkvartering og priser:

Skolen råder over flere forskellige typer værelser, hvorfor der også er forskellige priser. Alle priser inkluderer fuld forplejning, sengelinned og 2 håndklæder per deltager.

A: Standardpris:  Dobbeltværelse – delt bad og toilet 4.275 kr.
B: Dobbeltværelse – eget bad og toilet – tillæg 300 kr. pris i alt 4.575 kr.
C: Enkeltværelse – delt bad og toilet – tillæg 700 kr. pris i alt: 4.975 kr.
D: Enkeltværelse – eget bad og toilet – tillæg 1.000 kr. pris i alt 5.275 kr.
E: Flersengsværelse – med delt bad og toilet 3.300 kr.
F: Sørger selv for logi 2.700 kr.

Rabat for flere kurser

Tilmelder du dig to sommerkurser indenfor samme år, giver vi 10% rabat på kursus nr. 2. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Priser for familiekursus

På Familiekursus kan ikke ønskes bestemte værelser. Priserne her er:

Voksne: Kr. 4.200
Børn 0-2 år: Gratis
Børn 3-8 år: Kr. 1.900
Unge 9-16 år: Kr. 2.400

Priser for Golf & Højskole

A: Standardpris:  Dobbeltværelse – delt bad og toilet 5.500 kr.
B: Dobbeltværelse – eget bad og toilet – tillæg 300 kr. pris i alt 5.800 kr.
C: Enkeltværelse – delt bad og toilet – tillæg 700 kr. pris i alt: 6.200 kr.
D: Enkeltværelse – eget bad og toilet – tillæg 1.000 kr. pris i alt 6.500 kr.
E: Flersengsværelse – med delt bad og toilet 4.525 kr.
F: Sørger selv for logi 3.925 kr.

Priser for Højskolehits

På kurset Højskolehits er der kun to værelseskatgorier Priserne her er:

Dobbeltværelse: 2.000 kr.
Enkeltværelse: 3.500 kr.

Faciliteter og adgang for gangbesværede

Rønde Højskole er fordelt i flere bygninger og forskellige niveauer. Det betyder en del trapper ude og inde. Skolens kontor er behjælpelig med at indkvartere på værelser uden for mange trapper, hvis man er gangbesværet. Det er en god ide at tilmelde sig tidligt, hvis man har specielle indkvarteringsønsker.

Skolen er veludstyret med kreative værksteder, stor idrætshal, teater- og foredragssale samt musikhus.

I foredragssalen og teatersalen er der teleslynge. Der er trådløst internet på skolen.

Rygepolitik

Skolen er røgfri. Man må dog ryge udendørs, hvor der opstilles pavilloner.

Betaling

Tilmelding til sommerkurser bekræftes via email(eller brev) vedhæftet betalingsopgørelse. Depositum på kr. 500 betales inden 10 dage. Af bekræftelsen fremgår, hvornår restbeløbet forfalder.

Ændring i kursusprogram

Ret til ændring i programmet forbeholdes.

Aflysning af kurser

Aflysning sker yderst sjældent. Hvis et kursus ikke kan gennemføres, refunderes hele det indbetalte beløb. Ved aflysning bestræbes dette gjort senest 1 måned før kursets start.

Ved framelding

Ved framelding 1 måned før kursusstart eller tidligere får du dine penge igen dog fratrukket 500 kr., der dækker vores administration.

Ved framelding på grund af din sygdom får du dine penge igen, dog fratrukket 500 kr., der dækker vores administration. Hvis din framelding skyldes sygdom, skal vi have en lægeerklæring inden tilbagebetaling. Hvis 2 eller flere familiemedlemmer (med samme bopæl) er tilmeldt samme kursus, kan tilbagebetaling ske til flere kursister – også de raske; men fratrukket 500 kr. pr person.

Mere information

Ønsker du yderligere oplysninger om de enkelte kurser, kan disse findes her. Her vil kurserne være nærmere beskrevne og her vil programmet også ligge, når det er klar. Kontakt gerne Rønde Højskoles kontor, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Kort før kursets start modtager du et brev med oplysninger om kurset og et detaljeret program.

1. Online informationsmøde den 6. december

december 6 - 16:30 - 18:00