Smag på Djursland
26. juli – 1. august 2025
Djursland rimer på naturrigdom med både vilde og dyrkede råvarer, og på dette kursus skal vi sammen skabe gastronomiske oplevelser og blive klogere på innovativ, bæredygtig produktion af fødevarer. Vi skal sammen ud og besøge iværksættere på Djursland, som tør tænke fødevarer, landbrug og levevis på nye måder med rødder i vores fælles historie.
Kokkens bedste tips
Syltedronningen Helena Greyson vil fortælle om, hvordan vi kan lære af fortiden og få inspiration til nutidens køkken. Vi hører om, hvordan råvarer kan få ny værdi, hvordan madspild kan reduceres, og vi kan bidrage til meningsfuld brug af råvarer. Vi skal selv i køkkenet og eksperimentere og ikke mindst suge kokkenes bedste tips til os, når vi genopdager og nyfortolker håndværk og gamle traditioner for tilberedelse og hengemning.
Naturen som spisekammer
Vi sanker råvarer i den vilde natur og lader det være en del af vores workshop ved bålstedet og udekøkkenet i vores skønne friluftsområde. De bærende ingredienser for ugen er som altid fællesskab og hygge, godt krydret med spændende foredrag, sang og højskoleånd. Kom og få pirret smagsløgene og ny inspiration i selskab med vores gode køkken!
Detaljeret program er under udarbejdelse. Offentliggøres primo januar 2025.
Der tages forbehold for ændringer i kursusbeskrivelsen.
Se priser - fra 4.875 kr
I: Standardpris: Dobbeltværelse – delt bad og toilet på gangen 5.375 kr.
J: Dobbeltværelse – eget bad og toilet på gangen – tillæg 200 kr. pris i alt 5.575 kr.
K: Dobbeltværelse – eget bad og toilet på “værelset” – tillæg 500 kr. pris i alt: 5.875 kr.
L: Enkeltværelse – delt bad og toilet på gangen – tillæg 500 kr. pris i alt 5.875 kr.
M: Enkeltværelse – med eget bad og toilet på gangen – tillæg 700 kr. pris i alt 6.075 kr.
N: Enkeltværelse – med eget bad og toilet på “værelset” – tillæg 1.000 kr. pris i alt 6.375 kr.
O: Sørger selv for logi 3.625 kr.
P: Camperer på skolens matrikel i egen autocamper/campingvogn 4.200 kr.