Perfekthedskulturen på Rønde Højskole

Perfekthedskultur på Rønde Højskole

Perfekthedskulturen kan sætte unge på overarbejde i forhold til at vælge og agere rigtigt, og dertil kommer, at nogle unge ifølge rapporten arbejder meget målrettet på optimeringsprocesser i forhold til at blive mere perfekte. Det kan dreje sig om skolen, om kroppen, om mad og motion og mange andre områder.

”Jeg er så glad for, at jeg fik øjnene op for socialrådgiveruddannelsen!”

Josefine ville læse psykologi, men for hende blev højskoleopholdet vejen til en ny drøm - og en lidt anderledes playliste på Spotify
Lærere Rønde Højskole

Invitation til elevstævne og gensynsweekend

Her kan du læse mere om dette års elevstævne og gensynsweekend. I år er der en masse spændende på programmet. Vi glæder os til at se dig!
Birgit Fuglsbjerg

Dur − dur ikke?

Forleden fik over 18.000 unge besked om, at de ikke kunne komme ind på den uddannelse, de drømte om at starte på. Katastrofe, tænker nogle, mens andre mere afdæmpet ærgrer sig over, at den fremtid, de havde forestillet sig, ikke ser ud til at blive til noget.
Rejser med frivilligt arbejde

”Hvis jeg kan tage til Afrika alene, så kan jeg også det her.”

Philippa Gautier læser medicin på Københavns Universitet. Hun har været med Rønde Højskoles rejseprojekt i Arusha, Tanzania i 3 ½ måned for at arbejde på et børnehjem – og også lige et smut på Zanzibar. For hende har rejsen betydet selvtillid og en ny taknemmelighed.
Rejser med frivilligt arbejde - Emilie

”Højskolen inspirerede mig til at blive frivillig – det havde jeg aldrig selv fundet på.”

Emilie Fredsted Dahl læser til jordemoder på UC Syd i Esbjerg. Hun har været med Rønde Højskoles rejseprojekt i Antigua, Guatemala i fire måneder for at arbejde på en børneafdeling på et hospital. For hende har rejsen betydet indblik i en helt anden hospitalskultur – og en ganske særlig tatovering.