La La Land! USA- et land i opløsning?

3. juli – 9. juli

Priser fra kr. 4.075,-  læs mere om priser

Kursusbeskrivelse

– Trumps USA

Årene med Trump har været en turbulent tid i USA’s historie. Hans administration har på godt og ondt blotlagt de store, grundlæggende konflikter i det amerikanske samfund: De store internationale forbund er under opløsning. Og skellene mellem racer, rig og fattig, mand og kvinde, politi og civilbefolkning, syd og nord, republikaner og demokrat samt stat og individ har trukket demonstranter på gaderne i smertefulde og ofte voldelige sammenstød.

– Den Amerikanske Drøm?

Men er der overhovedet noget nyt under solen? Er de store sammenstød en uundgåelig del af den amerikanske drøm? Er Trump et symptom på noget andet? Hvordan er de internationale magtbalancer skiftet, og hvad betyder det for os i Danmark og Europa? Og er det overhovedet muligt for nogen igen at samle det amerikanske folk til at blive one nation under God, som det står i det højtidelige løfte til det amerikanske flag, nye statsborgere skal afgive?

I denne kursus-uge retter vi vores blik imod USA, hvor dygtige foredragsholdere, eksperter og journalister giver deres bud på, hvordan USA ser ud i fremtiden – og hvad det kommer til at betyde. Vi vil lægge vægt på debatten, samtalen og det givtige møde med folk, der ser verden på en helt anderledes måde.

Følg os på Facebook

Praktiske oplysninger

Du skal selv medbringe:

  • Yogamåtte
  • Drikkedunk
  • Ekstra håndklæde (håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-)

Generel praktisk information

– Betaling af kursus

Tilmeldingen bekræftes via email(eller brev) vedhæftet betalingsopgørelse. Depositum på kr. 500 betales inden 10 dage. Af bekræftelsen fremgår, hvornår  restbeløbet forfalder.

Priser

Alle priser inkluderer fuld forplejning, sengelinned og 2 håndklæder (1 stort og 1 lille håndklæde) per deltager.

Skolen råder over flere forskellige typer værelser, hvorfor der også er forskellige priser:

A: Enkeltværelse – med eget bad/toilet: 4.975 kr.
B: Dobbeltværelse – med eget bad/toilet: 4.375 kr.
C: Enkeltværelse – 2 vær. deler bad/toilet: 4.575 kr.
D: Dobbeltværelse – 2 vær deler bad/toilet: 4.075 kr.
E: Sørger selv for logi: 2.700 kr

Ekstra håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-.
Der sælges øl, vin og sodavand ved hovedmåltiderne til.

Obs! Kursusbeskrivelserne for kursusprogrammet 2021 er foreløbige. Vi tager forbehold for ændringer i indhold og kursusudbud.