Tilskud

Der eksisterer forskellige muligheder for at få tilskud til højskoleophold.

Nogle kommuner giver tilskud – spørg kommunen.

Tilmelder du dig et kursus på 17 uger eller derover, har du mulighed for at få individuel elevstøtte. For at søge støtte til dit højskoleophold, skal du skrive en ansøgning, hvor du skriver lidt om, hvem du er og hvorfor du vil på højskole.

Du skal vedlægge ansøgningen kopier af dine to seneste årsopgørelser og din forskudsopgørelse. Når vi vurderer ansøgningen, kigger vi naturligvis på dine økonomiske forhold. Men vi lægger også vægt på, om du vil noget med dit ophold, og om du for eksempel har arbejdet for at tjene penge til opholdet.

Elever uden ungdomsuddannelse eller elever med indvandrerbaggrund kan søge højskolen om særligt tilskud. Læs også om mentorordning.

Ansøgning om tilskud skal ske inden kursets start (undtagen kommunestøtte). Du skal dog være tilmeldt højskolen for at søge tilskud. Du er altid meget velkommen til at kontakte højskolens bogholder Pia Mortensen på tlf. 8637 1955 for at få en konkret vurdering af din mulighed for at opnå tilskud.

1. Åbent Hus den 12. september

september 12 - 17:30 - 20:00