Venteliste oprettet

Syg og design - på højskolemanér

Sy og design – på højskolemanér

Uge 28, 4. juli – 10. juli 2020

Har du lyst til at fordybe dig en hel uge i sy-universet sammen med andre syglade kursister i et hyggeligt og kreativt miljø?

Bemærk

Kurset er fuldt booket.
Tilmeld dig nedenfor for at komme på venteliste.
Eller overvej kurset “Broderi – frie sting og farver” som også ligger i uge 28.

Få inspiration til at bruge nye teknikker og detaljer, så du får sat et personligt præg på din garderobe.

Instruktør Kirsten Nielsen vil stå for undervisningen, og vi vil have fokus på sommertøj: sommerkjoler, lette bukser, sommerbluser og sommerens bedste nederdel med en kæk lille slids og måske med foer i. Giv dig selv nogle udfordringer under syningen og lær de gode sy-teknikker, så syningen går nemmere og sjovere.

Fremhæv dine bedste sider

Vi starter med mønstertilretning, lærer om faconer og farver samt vejledning af stofvalg, så du fremhæver dine bedste sider. Hvis du har en overlocker, så tag den med. Der bliver mulighed for at vælge et kort specifikt kursus i overlock- syning, så du kan lære hvor meget, du kan bruge din overlocker til, og hvor vi går i dybden med maskinen samt teknikkerne.

Fordybelse krydret med højskolelivet

Der vil blive både klasse- og individuel undervisning, og du vil slutte af med et kompendium omkring beklædningssyning samt et om overlock-syning, hvis du tilvælger dette. Og som sædvanlig er den faglige fordybelse krydret med højskolelivet, når det er bedst i form af foredrag, morgensamling, fællesskab sangaften, vandretur, yoga, kreativ aftenworkshop, fællesskab, hygge og festaften.

Inspirerende foredrag

Vi har inviteret ildsjælen Lone Landmand til at fortælle om livet langt fra alting og tæt på det store i det små i tilværelsen på Brandbygegaard – et alternativ til den nuværende form for landbrug.  Om livsform, værdier, afgrøder, husdyr og omgivende, voksende natur og helheden i et landmandsliv. Og så gæster forfatter og foredragsholder Erik Lindsø højskolen med sit foredrag Fri som Fuglen, der sætter fokus på Kim Larsens sangskat.

Indkvartering, forplejning og priser:

Alle priser inkluderer fuld forplejning, sengelinned og 2 håndklæder per deltager. Skolen råder over flere forskellige typer værelser, hvorfor der også er forskellige priser:

A: Enkeltværelse – med eget bad/toilet: 4.975 kr.
B: Dobbeltværelse – med eget bad/toilet: 4.375 kr.
C: Enkeltværelse – 2 vær. deler bad/toilet: 4.575 kr.
D: Dobbeltværelse – 2 vær deler bad/toilet: 4.075 kr.
E: Sørger selv for logi: 2.700 kr

Obs! Kursusbeskrivelserne for kursusprogrammet 2020 er foreløbige. Vi tager forbehold for ændringer i indhold og kursusudbud.

Kalender

  1. Åbent hus den 16. april

    april 16 - 17:30 - 20:00
  2. Natur og psykisk sundhed – Kan grønne omgivelser i barndommen mindske risikoen for at udvikle psykiske lidelser?

    april 20 - 19:30 - 21:00
  3. ”Syng, spis og snak” på Rønde Højskole

    april 27 - 18:30 - 21:00