Vi glæder os til sommerkurser på Rønde Højskole

Forstander Birgit Fuglsbjerg

Sommerkurser på Rønde Højskole er fyldt med glæde, fællesskab, oplevelser og inspiration, som du kan tage med dig hjem.

Sommerkurser i en Corona-tid

Pga. af Corona vil du opleve forandringer på kurserne. På hvert kursus vurderer vi, hvordan du som kursist kan føle dig godt tilpas i en Coronatid. Desuden er det afgørende for os at tage de nødvendige forholdsregler, så alle kurserne lever op til sundhedsmyndighedernes retningslinjer og anbefalinger.

Fællesskab med forsvarlig afstand

For at skabe gode oplevelser, der lever op til sundhedsmyndighedernes retningslinjer og anbefalinger, betyder det, at vi holder afstand i spisesalen, til foredrag og sang og i busserne. Vi sørger for, at maden serveres efter sundhedsstyrelsens forskrifter. Derudover vil der være ekstra rengøring og udbredt adgang til håndsprit og håndvask. 

Vi ændrer i programmerne, så vi lever op til retningslinjerne og på nogle af kurserne, vil vi udsende et tilpasset program.

Er du syg eller i særlig risikogruppe?

Det er vigtigt, at du som kursist ikke møder op, hvis du føler dig syg eller har været i kontakt med smittede. Desuden kan du vurdere evt. i samråd med din læge, om du er i en risikogruppe. Vi anmoder om, at man ikke melder sig på sommerkurserne her, hvis man er i en risikogruppe.

Hvis du ønsker at melde fra

Hvis du ikke ønsker at deltage, kan du flytte din tilmelding over til næste års tilsvarende kursus og få 10 % rabat – eller du kan få betalingen for kurset retur. Sidstnævnte forudsætter, at du giver besked senest 1. juni ved direkte henvendelse til Rønde Højskole. Hvis du melder fra senere end 1. juni vil der blive fratrukket administrationsgebyr på kr. 500,-. 

Vi håber, at du ønsker at deltage på vores sommerkurser, men det er vigtigt, at man hver især vurderer, om det er forsvarligt at deltage. Vi udsender nærmere information om de enkelte kurser senere.

Vi glæder os til sommeren her på Rønde Højskole.