Uge 27 – 27. juni – 3. juli 2026
Kursusleder og køkkenchef: Christian Sølvkær
Kursusleder: Margit Bannebjerg
Smag på Djurslands lokale skatkammer!
Vil du pifte hverdagen op med ny inspiration og gode oplevelser? Tag på sommerkurset “Smag på Djursland”. Dyk ned i det lokale, bæredygtige og de gode fortællinger bag vores mad. Du kommer til at smage, dufte og opleve Djurslands bedste råvarer, iværksætteri og gastronomi – alt sammen flettet sammen med halvøens historie. Vi besøger lokale ildsjæle og hører deres stærke historier. Vi oplever Kooperativet – en unik butik skabt af og for fælleskabet. Vi samler råvarer i naturen og bruger dem i workshops i skolens professionelle køkken og ved bålområdet. Temaet er: “Gør hverdag til en fest – mad du orker at lave“. Skolens kokke giver dig tips til at løfte hverdagsmaden til en kulinarisk oplevelse.
Højskolen byder på inspirerende foredrag, fællessang og samtaler. Mød bl.a. Jørgen Skoubo Møller fra “Nak og Æd”, der fortæller om vilde måltider, og Anne Kirketerp, der belyser håndværkets psykologi. Skal kroppen i gang, er der bl.a. mulighed for skønne gåture eller eftermiddagsyoga. Dette er en uge fuld af smag, fællesskab og højskolehygge, hvor du smager på livet, Djursland og dets rige historie!
Detaljeret program kommer.
Kontakt
Rønde Højskole
Skolevej 2
8410 Rønde
Tlf.: 8637 1955
E-mail: post@rhe.dk
CVR: 24509915
EAN: 5790002493829
Korte kurser
Bestil brochure
Praktisk info
Nyhedsbrev