Mountainbike og højskole

Alle kurser i sommeren 2020 på Rønde Højskole er udsolgt, og der er oprettet venteliste på samtlige kurser.

Men allerede nu kan du reservere en plads på kurserne i 2021.

Uge 28, 4. juli – 10. juli 2020

Mountainbike & Højskole

Nationalpark Mols bjerge og Djursland byder på noget af den skønneste natur i Danmark. De mere end 4 mountainbikespor, vi besøger, er garanti for sved på panden, udfordringer og en masse intense og sjove øjeblikke. Samtidig skal de små landeveje, grusstier og “hemmelige” stier køres tynde, alt sammen med den fantastiske danske sommer-natur som baggrund.

Motion, teknik og naturoplevelser på mountainbiken!

Vi vil i løbet af ugen præsentere en bred vifte af forskellige tilgange til det at køre mountainbike. Frisk luft og naturoplevelsen, bevægelse, kondition, motion, teknik, spænding, adrenalinsuset eller noget helt andet. Hvad er det der trækker dig ud på mountainbiken? Djursland og Nationalpark Mols Bjerge tilbyder hele pakken og vi håber at du bliver inspireret til at tage noget af det med hjem.

Vi kører naturen ind

Kursusledere Bo og Jeppe Mountainbike & Højskole

Bo Simonsen, mountainbikeguide og ejer af Mols Mountainbike Guide (venstre) og Jeppe Jensen, garvet mountainbiker og viceforstander på Rønde Højskole (højre).

Begge instruktører er vilde med naturen og det at opleve den fra en mountainbike. Vi har både nybegyndertilgangen og den rutinerede tilgang. Derfor kan alle deltage uanset erfaring. Der er mulighed for opdeling af holdet i to grupper, og de enkelte ruter og single-tracks tilpasses efter niveauet i gruppen. Der er ligeledes lagt vægt på, at der skal være et overskud, således at gode mountainbike vaner kan indlæres og tages med hjem.

Mountainbike & højskoleliv

Du kan blandt andet opleve mindst 4 mountainbikespor af varierende længde, højde, stil og sværhedsgrad, introduktion til bikepacking, som er et fænomen, der vokser i popularitet, mange ture på mountainbike, hvor der er andet en dyb koncentration og hjerte der banker – og så højskolelivet, når det er bedst med foredrag, morgensamlinger, fortællinger, fællesskab og festaften.

Mountainbikes kan lejes til fordelagtige priser.

Indkvartering, forplejning og priser:

Alle priser inkluderer fuld forplejning, sengelinned og 2 håndklæder per deltager. Skolen råder over flere forskellige typer værelser, hvorfor der også er forskellige priser:

A: Enkeltværelse – med eget bad/toilet: 4.975 kr.
B: Dobbeltværelse – med eget bad/toilet: 4.375 kr.
C: Enkeltværelse – 2 vær. deler bad/toilet: 4.575 kr.
D: Dobbeltværelse – 2 vær deler bad/toilet: 4.075 kr.
E: Sørger selv for logi: 2.700 kr

Obs! Kursusbeskrivelserne for kursusprogrammet 2020 er foreløbige. Vi tager forbehold for ændringer i indhold og kursusudbud.

Kalender

  1. Online Åbent Hus den 3. august

    august 3 - 17:30 - 18:30
  2. Åbent Hus den 10. august

    august 10 - 17:30 - 19:30
  3. ”Syng, spis og snak” på Rønde Højskole 29. september

    september 29 - 18:30 - 21:00