Syng, spis og snak

Sangen har vinger – sommerkor for voksne

Uge 27, 27. juni – 3. juli 2020

Sangen har vinger er en uge for alle, der har lyst til at synge i kor og opleve den fælles glæde ved at synge sammen.

Alle kurser i sommeren 2020 på Rønde Højskole er udsolgt, og der er oprettet venteliste på samtlige kurser.

Men allerede nu kan du reservere en plads på kurserne i 2021.

En harmoni af sangglæde

Deltagerne vil ugen igennem blive undervist af de dygtige og erfarne korledere Brian Stenger Poulsen og Anne Lise Quorning. De sammensætter et skønt repertoire af sange, salmer og korsatser, der opføres som optakt til festaftenen sidst på ugen. Der vil også være undervisning i stemmetræning, sangteknik og nodelære, og alle får glæde af begge korledere. Programmet vil være fleksibelt og tilpasset deltagernes korerfaring og stemmetype, så deltagerne udvikler sig både som kor og individuelle sangere.

Koroplevelser og inspirerende foredrag Koncerter

Hver dag begynder med morgensamling med fællessang, og på programmet er også inspirerende foredrag ved naturfotograf Morten Hilmer, der fortæller om sine oplevelser i Grønland, forfatter Erik Lindsø, der skal gøre os klogere på Benny Andersen og højskolelærer Poul Abildgaard, der holder fortælleaften. Derudover byder ugen på en koncert med Sct. Peders koncertkor, aftensang fra højskolesangbogen og besøg i flere lokale kirker. Deltagerne kommer desuden til at medvirke som ”kirkekor for en søndag” og endelig bliver der rig mulighed for at opleve den skønne natur i Mols Bjerge.

Korkursus for alle

Sangen har vinger er et korkursus for alle, der har lyst til at synge – både øvede korsangere og begyndere. Deltagerne behøver ikke at kunne læse noder, men skal have mod på at synge flerstemmigt og på at lære nyt repertoire. Kurset arrangeres i samarbejde med landsorganisationen Folkekirkens Ungdomskor som et tilbud til voksne sangere.  Vi glæder os til en uge med masser af sang og musikalsk fællesskab!

FUK korkursus

Indkvartering, forplejning og priser:

Alle priser inkluderer fuld forplejning, sengelinned og 2 håndklæder per deltager. Skolen råder over flere forskellige typer værelser, hvorfor der også er forskellige priser:

A: Enkeltværelse – med eget bad/toilet: 4.975 kr.
B: Dobbeltværelse – med eget bad/toilet: 4.375 kr.
C: Enkeltværelse – 2 vær. deler bad/toilet: 4.575 kr.
D: Dobbeltværelse – 2 vær deler bad/toilet: 4.075 kr.
E: Sørger selv for logi: 2.700 kr

Kalender

  1. Online Åbent Hus den 3. august

    august 3 - 17:30 - 18:30
  2. Åbent Hus den 10. august

    august 10 - 17:30 - 19:30
  3. ”Syng, spis og snak” på Rønde Højskole 29. september

    september 29 - 18:30 - 21:00

Obs! Kursusbeskrivelserne for kursusprogrammet 2020 er foreløbige. Vi tager forbehold for ændringer i indhold og kursusudbud.