Friluftsliv - brug naturen sommerkursus på Rønde Højskole

Friluftsliv – brug naturen

Uge 27, 27. juni – 3. juli 2020

Er du nysgerrig på naturen, søger du ny inspiration til dit udeliv og føler du, at fællesskabet omkring friluftsliv giver det endnu større værdi? Så tag på sommerkursus i friluftsliv på Rønde Højskole.

Nationalpark Mols Bjerge og Djursland byder på noget af den skønneste, vildeste og mest varierede natur i Danmark med skove, strande og bakkelandskab – lige til at tumle sig i! Vi vil komme godt rundt i udelivets mange muligheder, fra helt basis-skills til det mere avancerede og skøre. Vi skal finde legebarnet frem, ro i kajak, SUP-paddle, klatre i træer, finde vej i Mols Bjerges snørklede stier og snuse til de helt særlige udfordringer i adventure-race. Udover det skal vi lave lækre snacks på bål, bygge huler og overnatte i hængekøjer, og vi vil blive udfordret til at se naturen med helt nye øjne, når vi sammen skal skabe Land-art.

Friluftsliv i hverdagen

Det er et mål for os, at du får inspiration til at tage aktiviteterne med hjem og finde de former for friluftsliv, der fungerer for dig og dem omkring dig. Kursets aktiviteter er tilrettelagt voksne i alle aldre, og det kræver ikke nogen særlige forudsætninger at deltage, dog skal din grundfysik kunne holde til lange dage med masser af fysisk aktivitet.

I gode hænder og omgivelser

Vores instruktør Christoffer Troelsgaard er erfarent udemenneske, adventureracer på topplan og naturelsker med stort N. Alt nødvendigt grej og udstyr stilles til rådighed under kurset. Og så er det hele selvfølgelig krydret med højskolelivet, når det er bedst med foredrag, morgensamlinger, fortællinger, fællesskab og festaften.

Indkvartering, forplejning og priser:

Alle priser inkluderer fuld forplejning, sengelinned og 2 håndklæder per deltager. Skolen råder over flere forskellige typer værelser, hvorfor der også er forskellige priser:

A: Enkeltværelse – med eget bad/toilet: 4.975 kr.
B: Dobbeltværelse – med eget bad/toilet: 4.375 kr.
C: Enkeltværelse – 2 vær. deler bad/toilet: 4.575 kr.
D: Dobbeltværelse – 2 vær deler bad/toilet: 4.075 kr.
E: Sørger selv for logi: 2.700 kr

1. Åbent hus den 16. april

april 16 - 17:30 - 20:00
  2. Natur og psykisk sundhed – Kan grønne omgivelser i barndommen mindske risikoen for at udvikle psykiske lidelser?

april 20 - 19:30 - 21:00
  3. ”Syng, spis og snak” på Rønde Højskole

april 27 - 18:30 - 21:00

Obs! Kursusbeskrivelserne for kursusprogrammet 2020 er foreløbige. Vi tager forbehold for ændringer i indhold og kursusudbud.