Familiekursus

Uge 29, 11. juli – 17. juli 2020

Tag familien med på højskole, når vi byder på en festlig blanding af udflugter, værksteder, sang og musik, fælles aktiviteter, hygge og en masse sjov på vores traditionsrige familiekursus. Familiekursets grundidé er fællesskab i familien. Aktiviteter, udflugter og værksteder tager udgangspunkt i, at familierne skal have aktiv tid sammen og opleve det rige naturliv, som opgiver højskolen med Nationalpark Mols Bjerge, skov og vand. Det er naturligvis også muligt at deltage på familiekurset med andre familiemedlemmer end børn og forældre.

Obs! Kursusbeskrivelserne for kursusprogrammet 2020 er foreløbige. Vi tager forbehold for ændringer i indhold og kursusudbud.

Bliv opdateret med tilmelding og nyt

Hvis du udfylder og indsender formularen nedenfor, så giver vi dig besked, når tilmeldingen åbner, og når de fulde kursusbeskrivelser er lagt ud.

1. Aflyst – Åbent hus den 16. april

april 16 - 17:30 - 20:00
  2. Natur og psykisk sundhed – Kan grønne omgivelser i barndommen mindske risikoen for at udvikle psykiske lidelser?

april 20 - 19:30 - 21:00
  3. ”Syng, spis og snak” på Rønde Højskole