Læs om tidligere elevers vej til drømmestudiet her:

Læs mere om Pædagogik og psykologi her:

Pædagogik og psykologi


Overvejer du at arbejde med udvikling og undervisning af børn eller voksne? Her får du både teori og praktik. Læs mere her.

Læs mere om Science & Technology her:

Science & Technology


Science & Technology er et arbejdende laboratorium, hvor du får viden om og erfaring med anvendt fysik, kemi, biologi og matematik. Læs mere her.

Projektledelse i januar

Projektarbejde med afsæt i studieforberedende linjer 

Et projekt, der betyder noget for andre – og for dig

Spekulerer du nogle gange over, hvordan du skaber forandring for andre eller for dig selv? Over hvordan man oplyser andre, gør dem klogere, forbedrer deres livskvalitet eller gør dem gladere? Alt imens du selv bliver afklaret om dine interesser og kompetencer?

I samarbejde med Aarhus Universitet inviterer vi dig med på et fire ugers kursus med fokus på projektledelse, personlig udvikling og udvikling gennem fællesskaber. 

Sammen med dine højskolekammerater udvikler du et praktisk projekt, som involverer andre mennesker. Du arbejder indgående med et specifikt studierelevant fagområde og får dermed også mulighed for at bruge din erfaring i en eventuel kvote 2 ansøgning. 

Vi kommer til at puffe til folks grænser, for vi vil se fantastiske projekter!

Engagerende undervisning

Lærerne på kurset er engagerede undervisere fra Aarhus Universitet og Rønde Højskole, som i løbet af kurset bringer dig gennem en proces, hvor får du kendskab til og prøver kræfter med emner som

 • Personlig indsigt
 • Teambuilding 
 • Kreativitet
 • Idéudvikling 
 • Prototyping 
 • Design 
 • Præsentationsteknik 

Forståelsen for projektorienteret arbejde vil du kunne bruge i sammenhænge, hvor mennesker skal samarbejde; f. eks på en fremtidig uddannelse, i foreningsarbejde eller i dit arbejdsliv. Mange af projektværktøjerne kan også bruges som inspiration i dit privatliv.

Kurset giver dig også inspiration og udfordringer fra spændende foredragsholdere, som er lykkedes med at nå egne målsætninger, at drømme stort og at forandre gennem projektarbejde.

Studieforberedende linjer, andre fag og højskoleliv 

Projekterne i kurset knytter direkte an til hovedemnerne på de studieforberedende linjefag Psykologi & Pædagogik, Sygepleje & Medicin samt Science & Tecnology eller til en kombination af disse emner. 

Den første uge af kurset er der undervisning på den studieforberedende linje, du har valgt. I anden uge starter projektundervisningen, og sideløbende med den, har du også mulighed for at have fag indenfor musik, idræt og kreativitet. Du vil også møde højskolelivet, når det er allerbedst: En masse samvær med andre unge, som brænder for at lære nyt og skabe en bedre verden omkring dem – og bare være sammen.

Pris

Kurset varer 4 uger fra 3. januar til 31. januar 2020 og koster 750,- kr. pr. uge og tilbydes til elever på Rønde Højskoles lange kurser i efteråret eller foråret. Kursusprisen inkluderer undervisning, kost og logi på dobbeltværelse.

Er du vores næste deltager i januar 2020? Kontakt os for tilmelding.

Vi glæder os til at forandre en lille del af verden sammen med dig!

Kalender

 1. Foredrag: “Lidt af Far” ved Frederik Lindhardt

  september 19 - 18:30 - 20:30
 2. Fyraftensmøde om genopførsel af hovedbygning

  september 26 - 17:00 - 18:00
 3. Åbent hus den 30. september

  september 30 - 17:30 - 20:00

Nyheder

Læs mere om Sygepleje- og medicin her:

Sygepleje- og medicin

Sygepleje/medicin
Vil du være læge, sygeplejerske, jordemoder, tandlæge eller fysioterapeut? Læs mere om sygepleje-/medicinlinje her.