Vi glæder os til at genåbne Rønde Højskole 8. juni.

Læs mere

På baggrund af regeringens planer for genåbning af samfundet, forventer vi at kunne åbne Rønde Højskole 8. juni.

Vi afventer de nærmere retningslinjer for afholdelse af lange kurser og sommerkurser og vil melde ud om nærmere omstændigheder, når vi har fået mulighed for at forholde os til retningslinjerne for åbningen. Meget vil sandsynligvis være anderledes  end før, men vi vil gøre os umage for at drive inspirerende højskole under de givne vilkår.

Frem til genåbningen fortsætter vi med fjernundervisning og online aktiviteter for vores nuværende elevhold, som vi glæder os meget til at se igen på skolen.

God sommer. Vi ses.

Kom til Online Åbent Hus for lange kurser tirsdag d. 26/5.

Læs mere

Næste Online Åbent Hus på Rønde Højskole er torsdag den 26. maj. Mere information og tilmelding her.

Lav en indmeldelse nu for at reservere plads på efterårsholdet 2020.

Vi er stadig på arbejde, og du kan derfor stadig kontakte os på tlf. 86371955 eller på post@rhe.dk.

Skal du på højskole til efteråret – og hvad betyder coronavirus for efterårsholdet på Rønde Højskole?

Læs mere

Rønde Højskole åbner igen 8. juni. Indtil da fjernunderviser på både linje- og valgfag, laver aktiviteter, samlinger, sang, banko, yoga og alt muligt andet, indtil vi forhåbentlig snart lukker op igen. Og så er vi helt klar til et forrygende efterårshold 2020.

Du kan roligt tilmelde dig efterårsholdet, hvis du vil være sikker på en plads. Er vi ikke i stand til at gennemføre udlandsrejserne, vil du naturligvis få det fulde beløb refunderet, og hvis opholdet bliver afbrudt eller forkortet på grund af virus, får du også dine skolepenge tilbage for den tid, du eventuelt går glip af. Men det håber vi naturligvis ikke er tilfældet.

Så tøv endelig ikke med at tilmelde dig eller tage kontakt til vores informationsmedarbejder Danny (dk@rhe.dk), hvis du vil høre mere eller komme og besøge skolen. Du kan også skrive dig op og få besked om, hvornår vi gennemfører næste Åbent Hus-arrangement.

Tilmeld dig Online åbent Hus d. 26. maj her

Se mere om kommende arrangementer og hold dig opdateret her

Vel mødt på højskole til efteråret!

Orientering om sommerkurser 2020 på Rønde Højskole

Læs mere

Kære sommerkursister på Rønde Højskole

Vi på Rønde Højskole har planlagt en bred vifte af sommerkurser, som vi glæder os til at afholde. Vi tilpasser kurserne i forhold til at minimere smitte, så vi er på enhver måde klar til at afvikle kurserne, hvis vi får mulighed for det.

Vi ved i skrivende stund ikke præcis hvad genåbningen 8. juni kommer til at betyde for vores sommerkurser, og alle højskoler afventer central besked fra kulturministeriet herpå.

Hvis kurserne hos os ikke bliver gennemført, er det muligt at få overført sin tilmelding på et tilsvarende kursus i sommeren 2021 og få 10% rabat. På den måde vil I også støtte op om fremtiden for Rønde Højskole. Alternativt betaler vi kursusprisen tilbage.

Jeg håber, I vil have tålmodighed under de givne omstændigheder og afvente en endelig udmelding. Vi informerer yderligere, så snart vi får mere at vide.

Mange hilsner
Birgit Fuglsbjerg
Forstander
Rønde Højskole

Rønde Højskole kører videre med virtuelle samlinger og fjernundervisning

Læs mere

Her på Rønde Højskole ønsker vi at styrke vores  højskolefællesskab også i denne vanskelige periode, hvor eleverne midlertidigt er hjemme. Vi afholder derfor virtuelle samlinger hver dag kl. 12.05, nøjagtigt som vi plejer her på Rønde Højskole. Derudover kører vi fjernundervisning på de studieforberedende linjer og i mange andre gode fag hver formiddag mellem kl. 8.30 og 12.

Det erstatter på ingen måde et ægte og varmt  højskolefællesskab, men vi forsøger at få det bedste ud af  situationen.

Højskolelærerne underviser på fuld kraft og med stor fantasi på web, og ingen ved, hvad der kan komme ud af det. Vi gør forsøget, og vi gør det sammen. Og så glæder vi os i øvrigt til at højskoleeleverne vender tilbage, for det er rigtig højskole.

Nogle af vore internationale elever har ikke haft mulighed for at rejse hjem. De opholder sig derfor på højskolen i disse uger.

Kontakt til lærere og administration

Læs mere

Skolens lærere og  administration arbejder fortsat, så vi kan kontaktes både på telefon og på mail.
Du kan kontakte Rønde Højskole på 86371955 eller på post@rhe.dk.

Øvrige informationer vedr. Coronavirus (COVID-19)

Arrangementer

Arrangementer på skolen i denne periode er enten flyttet online, aflyst eller udskudt.
Se kalenderen for detaljer om de enkelte arrangementer.

Tiltag mod smittespredning

Vi arbejder i denne periode på at være klar til at åben igen, og der vil være en særlig opmærksomhed på  rutiner omkring samvær, rengøring og fællesspisning, så vi omlægger rutiner med henblik på at minimere smittespredning.

Har du yderligere spørgsmål kan du altid kontakte Rønde Højskoles administrationen.