Opdateret onsdag d. 25. marts 2020 kl. 10.35

Rønde Højskole lukket frem til 13. april

Rønde Højskole følger statsministerens udmelding om at lukke højskolen frem til 13.4. Ca. 100 højskoleelever er rejst hjem, og en lille gruppe internationale bliver tilbage på højskolen.

Studierejser aflyst eller udskudt

Det betyder også, at begge vore studierejser til Albanien og Norge bliver aflyst eller udskudt. Vi håber, at kunne tilbyde andre rejser sidst på højskoleforløbet.

Virtuelle samlinger og fjernundervisning

Vi ønsker at bevare vores stærke højskolefællesskab så godt som muligt  i perioden og vi kører derfor virtuelle samlinger hver dag kl. 12.00, som vi plejer her på Rønde Højskole og fjernundervisning på de studieforberedende linjer og mange andre fag. Det erstatter på ingen måde det ægte højskolefællesskab her på stedet, men vi ønsker at fastholde noget af det, der binder os sammen. Vi ser frem til at alle højskoleeleverne vender tilbage til os, for det er rigtig højskole.

Kontakt til lærere og administration

Skolens lærere og  administration arbejder hjemmefra, så vi kan kontaktes både på telefon og på mail.
Du kan kontakte Rønde Højskole på 86371955 og post@rhe.dk

Arrangementer på skolen i denne periode er aflyst eller udskudt.

Tiltag mod smittespredning

Vi arbejder i denne periode på at være klar til at åben igen, og der vil være en særlig opmærksomhed på  rutiner omkring samvær, rengøring og fællesspisning, så vi omlægger rutiner med henblik på at minimere smittespredning.