Outdoor Training

Hvis du elsker hård fysisk træning hvor du udfordrer kroppen i kombination med at være udendørs så er ’outdoor training’ lige noget for dig. 

Alsidig træning i naturen

I ’outdoor training’ er vi altid ude ligegyldig vind og vejr. Vi skal blive ét med naturen hvor vi omfavner alt slags vejr og træning som hvor vi med garanti bliver presset både fysisk og mentalt. 

Vi skal træne kroppen effektivt samtidig med at vi bruger de fantastiske muligheder skolen, byen og naturen tilbyder os. I bliver introduceret til grundlæggende styrketrænings – og konditionsprincipper så i bliver skarpe på hvordan man træner kroppen hensigtsmæssigt og effektivt med de muligheder der er til rådighed. Hvordan udnytter man fx, trapper, bakker eller laver hård træning uden vægte? 

Det kan du opleve

Vi træner bla. på skolens helt nye (og mega fede) ’outdoor træninscenter’ hvor udstyret er i top, men vi skal også ud i naturen, smide hæmningerne og være vilde. Her skal vi bla. kaste med dæk, flytte træstammer og bryde i mudder.

Du vil blive introduceret til grundlæggende styrkeøvelser som squat, dødløft, frivend og vi bruger bl.a. Kettlebells, vægtstænger sandsække TRX-systemer og øvelser med kropsvægt. Vi skal også prøve kræfter med intervaltræning og mange crossfit inspirerede workouts hvor pulsen er helt i top.  

Outdoor træning for alle

Faget er både for dig som er helt uerfaren med fysisk træning og for dig der er i topform. Undervisningen bliver tilrettelagt så alle niveauer kan være med, og så vi har følelsen af, at vi træner i et fedt fælleskab. 

Kompetent underviser 

I ’outdoor træning’ bliver du undervist af Kristian som har + 15 års erfaring med styrketræning og som har undervist i fysisk træning på alle niveuaer. Han har en kandidat i idræt og har stor passion for at alle oplever glæden ved fysisk træning. 

Valgfag Outdoor Training