Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag: Rasmus Tantholdt – Verden er stadig ny

3. oktober 2017 - 19:00 - 20:30

- kr.185

Verden er stadig ny

Foredrag med Rasmus Tantholdt

Vi kender Rasmus Tantholdt fra TV-nyhederne, hvor han i mere end ti år har været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder. Fra den position har han bl.a. dækket krigen i Irak, Afghanistan, Syrien og flygtningekrisen i Europa.

Hør Rasmus fortælle om de situationer, hvor han troede han skulle dø, og om de mange etiske overvejelser og svære dilemmaer han står over for, hver gang han er af sted. Et farligt og voldsomt job – men samtidig også et job han brænder for mere end noget andet!

Rasmus  fortæller også om krigene i Afghanistan og Irak, Islamisk Stat og Det Arabiske Forår – om de mænd, børn og kvinder, der bliver efterladt i et enormt kaos. Oplev også Rasmus diskutere det menneskelige aspekt, hvor han stiller sig selv spørgsmålet: Hvor mange katastrofer kan man stå midt i uden at gribe ind?

Med andre ord en spændende, inspirerende og oplysende aften med Rasmus, hvor han løfter sløret for livet som korrespondent og for de mange dilemmaer og pressede situationer, du risikerer at ende i.

Om Rasmus

Rasmus er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole og har siden da både arbejdet på TV2|Nyhedernes indlands – og udlandsredaktion. Han har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent og har f.eks. fået tildelt et German Marshall Fellowship og har to gange vundet mediebranchens TV-pris for årets bedste nyhedsindslag.

Foredraget sker i samarbejde med Rønde Høj- og efterskole samt Syddjurs Bibliotek. Biblioteket sælger også billetter.

 

Detaljer

Dato:
3. oktober 2017
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
kr.185
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Sted

Rønde Højskole
Skolevej 2
Rønde, 8410 Danmark
+ Google Maps
Telefon
86371955
Se Sted hjemmeside

Detaljer

Dato:
3. oktober 2017
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
kr.185
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Sted

Rønde Højskole
Skolevej 2
Rønde, 8410 Danmark
+ Google Maps
Telefon
86371955
Se Sted hjemmeside