Læs mere om Science & Technology her:

Science & Technology


Science & Technology er et arbejdende laboratorium, hvor du får viden om og erfaring med anvendt fysik, kemi, biologi og matematik. Læs mere her.

Nyheder

  • Det vil være provokerende at sige tillykke til dig, der ikke kom ind, men et bump på vejen er også en mulighed for at gøre noget andet. Livet er mere end en lineær plan, som er mejslet i sten. Et bump på vejen er mulighed for at gøre sig andre erfaringer, der kan bidrage med positiv betydning for et menneskes udvikling.

  • Hvordan sikrer man at det studie og den karriere man vælger passer godt til det liv man vil leve? Hvordan spiller livets tilfældigheder ind på gode valg? Det har forstander Birgit Fuglsbjerg gjort sig lidt tanker om her.

  • Fik du afslag på drømmestudiet? Så får du her nogle gode råd og tips til en helt fantastisk plan B.

Højskolen lærte mig, hvor vigtigt det er at levere løsninger.

Jessie studerer Digital Concept Development på Erhvervsakademi Aarhus. Hun vil være med til at sende kærlighed til verden – digitalt!

jessie er højskolelev på Rønde Højskole

Jessie valgte Rønde Højskoles science/ technologylinje for at blive klar til at læse videre. Planen var at læse Marketing Management og så videreuddanne sig inden for digitale løsninger. Og det gjorde hun også – men hele sigtet ændrede sig på højskolen.

”Jeg havde aldrig forestillet mig, at det ville være sådan et smukt fællesskab med unge, der bor sammen og deler en del af livet. Jeg lærte så meget om andres livsværdier: åbenhed, tolerance, empati og ærlighed. Så nu ved jeg, hvad jeg vil. Jeg vil være sådan en, der puster liv i ideer, skaber løsninger og værdifulde budskaber til samfundet.”

Læs mere om science og technology her.