Højskolelærer til Business & Economics på Rønde Højskole

Med start januar 2021 søges højskolelærer til undervisning og udvikling af ny studieforberedende linje: Business & Economics

Business & Economics er en ny studieforberedende linje, som skal forberede og inspirere til uddannelse inden for økonomi, forretning, ledelse og samfund. Undervisningen kommer til at foregå i en vekselvirkning mellem teori og praksis, besøg i samfundet og fordybelse og inspiration i undervisningslokalet.

Rønde Højskole søger derfor en højskolelærer, som kan varetage undervisning i en bred vifte af emner fra det økonomiske og samfundsmæssige område, og som kan omsætte teori til praksis i forhold til forretning, ledelse, økonomi, individ og samfund. Som højskolelærer er det afgørende at kunne sætte fagområderne i perspektiv til samfundsliv så vel som den enkeltes liv.

Bredt økonomisk og samfundsmæssigt kendskab

Vi søger en højskolelærer med akademisk uddannelsesbaggrund, som kan gå i front i forhold til at inspirere, arbejde med fordybelse og undervise i projektudvikling og opgaveløsning inden for emner som f.eks.:

  • Økonomi- og krisestyring
  • Globalisering og internationale strømninger
  • Strategi og ledelse
  • CSR og økonomi
  • Politik og samfundsøkonomi
  • Sociale bevægelser
  • EU og andre internationale samarbejder

Se mere på: https://rondehojskole.dk/business-economics/

Undervisningen i Business & Economics ligger fortrinsvis mandage og fredage. Der vil desuden være andre opgaver som højskolelærer. Der vil være aften og weekendarbejde samt arbejdet med trivsel og opbygning af relationer, og deltagelsen i hele højskolens liv.

Rønde Højskole er en folkehøjskole med studieforberedende linjer inden for Sygepleje & Medicin, Psykologi & Pædagogik, Journalistik, Medier & Kommunikation og Science & Technology og Business & Economics. Desuden tilbyder vi over 40 valgfag- herunder en række idrætsfag, adventure, musik, craft og tilværelsesfag samt en række andre fag og fagområder.

Vi er et kollegateam med 12 højskolelærere, som indgår i et inspirerende fællesskab omkring at drive og udvikle en skole, og vi er på udkig efter en kollega, som drives af den passion også.

Stillingen kan være en fuldtids højskolelærerstilling, men der kan også være tale om deltid. Som fuldtids højskolelærer skal ansøger også kunne undervise i andre fagområder – eksempelvis idrætsområdet – eller andre valgfagsområder.

Aflønning sker efter retningslinjer beskrevet i foreningen ffd: https://www.ffd.dk/administration/loen-og-ansaettelse/loentabel/

Ansøgningsfrist er søndag den 1/11 2020. Der vil være evt. være løbende indtag til samtale. Ansøgning sendes i en samlet fil til hojskolejob@rhe.dk

Yderligere information kan fås ved henvendelse til højskoleforstander Birgit Fuglsbjerg bf@rhe.dk eller viceforstander Jeppe Jensen 86371955, jj@rhe.dk