Familiekursus

Uge 29, 14. juli – 20. juli 2018

Kursusleder: Kenneth Degnbol og Jeppe Jensen, højskolelærere

Tag familien med på højskole, når Rønde Højskole byder på et stort familiekursus med mange værksteder, udflugter, sang og musik, fælles aktiviteter, hygge og sjov på skolen, ved vandet og i Mols Bjerge. Familiekurset er for hele familien, og det er naturligvis muligt at deltage med andre familiemedlemmer end børn og forældre. Kursets program er meget af tiden delt i et program for børn under 12 år og et program for børn fra 12 år og op. Der er ikke nogen nedre aldersgrænse, men aktiviteterne er tilrettelagt for børn fra fire år. Nogle gange vil der være særskilt voksenprogram. Men familiekursets grund-ide er fællesskab i familien, og derfor tager aktiviteterne udgangspunkt i, at familien skal have en aktiv tid sammen.

Inden kurset starter vælger I jer ind på forskellige værksteder. Det er tanken, at I kan prøve mange forskellige værksteder i ugens løb, som fx badminton, familieidræt, dragebyggeri, rollespilsvåben, sæbekassebiler, hulebyggeri, sang og dans, eventyrtegning, Rube-Goldbergmaskiner, smýkkeværksted, maleværksted, bålmad og reb og rafter.
Vi tilstræber en ligelig kønsfordeling på kurset.

I kan blandt andet opleve:

• En dag ved Kalø Vig med kreative værksteder og naturværksteder i vandkanten
  • Kano, kajak og tømmerflåde
  • En dag i Mols Bjerge: Naturoplevelser, løb med poster og frokost i det grønne
  • Familiekoncert
  • Mest for voksne: Salsa, foredrag og café med musik.
  • Ugen rundes af med en festaften med børnediskotek og natcafe.

1. Fællessang Sundhed – hvad har det med hinanden at gøre?

januar 27 - 13:30 - 15:00
  2. Åbent Hus den 20. februar