Familiekursus

Uge 29, 13. juli – 19. juli 2019

Kursusleder: Kirsten Petersen og Jeppe Jensen, højskolelærere

Familiekursus – oplevelser for hele familien

Se ugeskema klik her…

Tag familien med på højskole, når Rønde Højskole byder på et stort familiekursus med værksteder, udflugter, sang og musik, fortællinger, fælles aktiviteter samt hygge og sjov på skolen, ved vandet og i Mols Bjerge.

Familiekurset er for hele familien, og det er naturligvis muligt at deltage med andre familiemedlemmer end børn og forældre. Der er ingen nedre aldersgrænse, men aktiviteterne er tilrettelagt for børn fra 4 år. For børn og unge fra 12 år og opefter vil der meget af tiden være mulighed for et særskilt program.

Nogle gange vil der være særskilt voksenprogram med samtaleoplæg og inspiration.  Familiekursets grundidé er fællesskab i familien og tager derfor udgangspunkt i, at familien skal have en aktiv tid sammen.

Inden kurset begynder, vælger I jer ind på forskellige værksteder. Det er tanken, at I kan prøve flere forskellige værksteder i ugens løb, som f.eks. badminton, familieidræt, dragebyggeri, rollespilsvåben, sæbekassebiler, hulebyggeri, sang og dans, maleværksted, Rube Goldberg-maskiner, Fra Skrot til Slot og bålmad.

Ugen rundes af med en festaften med børnediskotek og natcafé.

I kan blandt andet opleve:

• En dag ved Kalø Vig med kreative værksteder og naturværksteder i vandkanten.
  • En dag i Mols bjerge
  • Kano, kajak og tømmerflåde
  • Sangaften
  • Konflikthåndteringens ABC