Familiekursus

10. juli – 16. juli

Priser:  læs mere om priser

Kursusbeskrivelse

– Familien i centrum

Savner du at have god tid med familien? En tid, hvor I kan hygge jer sammen, fordybe jer i noget sjovt og kreativt og ikke bekymre jer om rengøring, madlavning og logistik? Så kan det være, et familiekursus på højskole er løsningen for jer. For igen i år bliver det muligt at tage hele familien med på højskole, når Rønde Højskole slår dørene op til det traditionsrige familiekursus med masser af værksteder, udflugter, sang og musik, fælles aktiviteter, hygge og sjov på skolen, ved vandet og i Mols Bjerge.

– Oplevelser til alle aldre

Familiekurset er for hele familien, og det er naturligvis muligt at deltage med andre familiemedlemmer end børn og forældre. Der er ikke nogen nedre aldersgrænse, men aktiviteterne er tilrettelagt for børn fra fire år. Nogle gange vil der være særskilt voksenprogram med for eksempel dans, foredrag og musikcafe. Men familiekursets grundtanke er fællesskab i familien, og derfor tager aktiviteterne udgangspunkt i, at familien skal have en aktiv tid sammen.

– Sammensæt jeres eget ophold

Kursets program er meget af tiden delt op i et program for børn under 12 år og et program for børn fra 12 år og op. Børn under 12 og de voksne vælger inden kurset starter sig ind på forskellige værksteder. Det er tanken, at I kan prøve mange forskellige værksteder i ugens løb. Vi skal også tilbringe en dag i Nationalpark Mols Bjerge med aktiviteter og naturoplevelser og nyde en dag ved stranden med værksteder og kano. Ugen rundes af med en festaften.

Følg os på Facebook

Du skal selv medbringe:

• Yogamåtte
  • Drikkedunk
  • Ekstra håndklæde (håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-)

Generel praktisk information

– Betaling af kursus

Tilmeldingen bekræftes via email(eller brev) vedhæftet betalingsopgørelse. Depositum på kr. 500 betales inden 10 dage. Af bekræftelsen fremgår, hvornår  restbeløbet forfalder.

Priser

Alle priser inkluderer fuld forplejning, sengelinned og 2 håndklæder (1 stort og 1 lille håndklæde) per deltager.

Voksne: Kr. 4.200
Børn 0-2 år: Gratis
Børn 3-8 år: Kr. 1.900
Unge 9-16 år: Kr. 2.400

Ekstra håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-.
Der sælges øl, vin og sodavand ved hovedmåltiderne til.

Kursets detaljerede program er stadig under udarbejdelse.

Obs! Kursusbeskrivelserne for kursusprogrammet 2021 er foreløbige. Vi tager forbehold for ændringer i indhold og kursusudbud.