Escaperoom

Escaperoom

Kan du lide gåder? Mystik? Gys? Den ekstatiske følelse af succes, når du udregner problemets løsning? Og hvis du samtidig kan lide en god historie og sætte en kulisse op, er du kommet til det helt rigtige fag:

Faget går i al sin enkelhed ud på at opbygge et rum, som andre skal slippe ud af ved at løse de opgaver/gåder/mysterier, som vi har fyldt rummet med. Gæsterne får et vist tidsrum at løse udfordringerne på, og lykkes det for dem, er de fri til at gå.

I faget Escaperoom arbejder vi med storylines og det at udtænke en spændende, finurlig og måske uhyggelig historie, som vi skal have til at leve i praksis. Vi skal lave gåder, udtænke sindrige låse, knytte mærkelige forbindelser mellem artefakter og finde på gådefulde og anderledes sammenhænge. Vi skal kort sagt lave et rum, som gæsterne kun kan slippe ud af, hvis de bruger alle deres ressourcer, mod og kreativitet. For uret tikker. Hver forkert beslutning er endnu et tandhjul nærmere død og udslettelse.

Faget vil arbejde på flere planer: Den kreative storyline, den praktiske udformning af rum og artefakter (alt lige fra defekte lommelygter, menneskeknogler til skattekister) og endelig, men ikke mindst, opsætning af rummet.

Kalender

  1. Online informationsmøde den 18. maj

    maj 18 - 17:30 - 19:00
  2. Online informationsmøde den 8. juni

    juni 8 - 17:30 - 19:00