Rønde Højskole og Efterskole søger fleksjobber til stilling som pedelmedhjælper

Du bidrager med:

• Lyst til at arbejde med diverse forefaldne opgaver på skolen bl.a. oprydning og vedligehold, mindre reparationer, klargøring til arrangementer, udendørs oprydning og pasning af grønne arealer.
  • Hænder, som er ”godt skruet på – og helst en håndværksmæssig uddannelse, eller erfaring fra en lignende stilling
  • Godt humør, respekt for arbejdspladsens værdier og lyst til at arbejde i et miljø præget af unge mennesker

Som medarbejder er du:

• Mødestabil
  • Servicemindet
  • Ansvarlig

Vi tilbyder:

• Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, med gode kollegaer på tværs af faggrupper og et særdeles velfungerende pedelteam
  • En stilling med varierede praktiske arbejdsopgaver inden for vedligehold og service
  • En arbejdsplads, som har noget på hjertet og tydelige menneskelige værdier
  • Mulighed for fleksibel arbejdstid mellem 8 – 16

Rønde Højskole og Efterskole er en vigtig kulturinstitution i Syddjurs Kommune. Vi har 170 efterskoleelever og 90 højskolelever. Derudover har skolen sommerkurser og en lang række arrangementer, som er åbne for offentligheden.

Stillingen er en deltidsstilling på op til 25 timer om ugen. Du skal som minimum kunne arbejde i 5 timer om dagen de dage, hvor du er på arbejde. Tiltrædelses hurtigst muligt

For yderligere oplysninger kontakt efterskoleforstander Gorm Skovsgaard på mobil 30526323 eller økonomichef Margit Bannebjerg på mobil 21589289.

Skriftlig ansøgning kan sendes til skolen pr. mail til mb@rhe.dk. Der afholdes løbende samtaler.