Der er lagt op til en god dag og et godt forår her på Rønde Højskole.

Taskerne var pakket tungt og sommerfuglene vimsede rundet i maverne, da forårsholdet 2019 ankom til højskolen i går. Der var flyttekasser, potteplanter og det var ikke kun på grund af frostgraderne uden for, at det lunede at komme ind i varmen på højskolen. En god håndfuld elever, der har været på skolen hele januar, ventede spændt på deres nye værelses- og højskolekammerater. De var mindst lige så spændte og stod klar til at byde resten af forårsholdet velkommen, give en hånd med baggagen og vise hen til værelserne.

Efter første møde af mange med foredragssalen og højskolesangbogen var der tid til både snak, rundvisning og det første møde med ganggruppen. Resten af aftenen gik med aftensmad, aktivitet i hallen og spil og hygge i dagligstuen.

Allerede fredag fik eleverne deres første smagsprøve på det linjefag, de har valgt og resten af dagen gik med at få taget billeder, lavet tjanselister og vælge skema. Som sædvanlig var der mange svære beslutninger, når det kom til at vælge valgfag og mange elever var en tur forbi forstanderen for at høre, om ikke der lige var plads til ét enkelt fag mere på skemaet.
Lørdag formiddag og eftermiddag stod den på teambuilding og om aftenen var der hygge og cafe i dagligstuen.

Søndag var der tid til at lære sine medelever lidt bedre at kende med både speeddating i foredragssalen og samtaler med værelseskammeraterne.

I dag mandag begynder undervisningen. Sygepleje/medicinlinjen har for eksempel taget hul på, hvad der gemmer sig i kroppen og journalistlinjen interviewer og finder gode historier i hinandens liv.
Der er også første smagsprøve på valgfagene, så eleverne kommer udendørs i adventurefaget eller slår sig løs indendørs i international politik, crossfit eller keramik.

Inden aftenkaffen er der elevarrangeret zumba.

Der er lagt op til en god dag og et godt forår her på Rønde Højskole.