Dansk samfund og kultur

Dansk Samfund & Kultur undervises på engelsk og er primært henvendt til skolens internationale elever , men faktisk er det også et meget populært fag for danske elever, som bruger faget til diskussion, basal indføring i danske samfundsstrukturer – og så til at få snakket en masse engelsk. Faget kan rumme mange ting, herunder historie, mytologi, kulturel identitet, uddannelsessystemet, politiske partier, EU, arbejdsmarkedet, integration og kønsroller.

Faget er baseret på elevernes aktive deltagelse i både diskussioner og indhold. En opdatering og diskussion af ugens vigtigste nyheder indgår i faget. Formålet er at diskutere demokrati, menneskerettigheder og kulturelle forskelle og ligheder – alt sammen i de herlige nye perspektiver, vores internationale elever bringer med sig.

1. Åbent hus den 1. april

april 1 - 17:30 - 20:00