Cykel Tour de Djursland – mountainbike

2. juli – 8. juli

Priser fra kr. 4.275,-  læs mere om priser

Kursusbeskrivelse

Oplev Djursland på mountainbike

Mountainbike er tempo, vind i håret, mudder på skoene og adrenalin i blodet! Det er også effektiv motion, fællesskab med andre cykelentusiaster og naturglæde. Kort sagt: Mountainbike er en disciplin, der rummer utrolig meget. 

I løbet af denne kursusuge præsenterer vi dig for en bred vifte af forskellige tilgange til det at køre mountainbike: De lange kilometer på landevejen, fuld fart på i mountainbike-sporet, de store naturoplevelser, gennemgang af teknikker, konditions- og pulstræning og tilegnelse af konkrete færdigheder – for hvad er det, der trækker dig ud på mountainbiken? Den unikke natur på Djursland og i Nationalpark Mols Bjerge byder på en masse varieret og udfordrende terræn, og vi håber, at du bliver inspireret og får en masse gode oplevelser med hjem.

Nye ruter og oplevelser hver dag

Du kan blandt andet opleve mindst 4 mountainbikespor af varierende længde, højde, stil og sværhedsgrad. Og så er det hele blandet med højskolelivet, når det er bedst med foredrag, morgensamlinger, fortællinger, fællesskab og festaften.

Er du vild med at cykle, men fandt du ikke lige det du ledte efter? Her kan du læse mere om vores sommerkurser på racercykel og turcykel.

Hilsen fra instruktøren:

”Jeg brænder for at give mine kursister helt specielle oplevelser med mountainbike, og jeg glæder mig så meget til at præsentere nogle af de fede tracks, vi kan byde på herude på Djursland. Jeg har kørt mountainbike i Mols Bjerge siden 1998 og har boet i området siden 1980. Jeg kender derfor Mols Bjerge som min egen bukselomme, og området byder på noget af Danmarks mest spændende og afvekslende natur, som vi skal have tid til at opleve fuldt ud. Derudover har jeg over 20 års erfaring fra mountainbiketure i både Alperne og Norden. Jeg har blandt andet kørt Graubunden rundt med rygsæk i Italien og Schweiz og Rallarvegen i Norge. Så glæd dig til en uge med nogle helt specielle oplevelser og det fede fællesskab omkring vores fælles passion, som kun et højskolekursus kan skabe.”

-Instruktør Bo Simonsen

Program

Detaljeret program for kurset er under udvikling.

Praktiske oplysninger

Generel praktisk information

Du kan selv medbringe:

  • Termokande/krus
  • Siddeunderlag til udendørs forsamlinger
  • Drikkedunk
  • Ekstra håndklæde (håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-)

Priser

Alle priser inkluderer fuld forplejning, sengelinned og 2 håndklæder (1 stort og 1 lille håndklæde) per deltager.

Skolen råder over flere forskellige typer værelser, hvorfor der også er forskellige priser:

A: Standardpris:  Dobbeltværelse – delt bad og toilet 4.275 kr.
B: Dobbeltværelse – eget bad og toilet – tillæg 300 kr. pris i alt 4.575 kr.
C: Enkeltværelse – delt bad og toilet – tillæg 700 kr. pris i alt: 4.975 kr.
D: Enkeltværelse – eget bad og toilet – tillæg 1.000 kr. pris i alt 5.275 kr.
E: Flersengsværelse – med delt bad og toilet 3.300 kr.
F: Sørger selv for logi 2.700 kr.

Ekstra håndklæder kan lejes på skolen: Lille kr. 10,- , stort kr. 20,-.
Der sælges øl, vin og sodavand ved hovedmåltiderne til.

– Betaling af kursus

Tilmeldingen bekræftes via email(eller brev) vedhæftet betalingsopgørelse. Depositum på kr. 500 betales inden 10 dage. Af bekræftelsen fremgår, hvornår  restbeløbet forfalder.

Læs også