Crossfit

Crossfit

I Crossfit får du lov til at udfordre dig selv og muligheden for at komme i dit livs form. Du skal vælge crossfit, hvis du elsker at give den fuld gas, presse dig selv og være fysisk aktiv i et socialt fællesskab.

I crossfit prøver vi kræfter med frie vægte, løfteteknik, kettlebells, gymnastiske elementer og et væld af kredsløbs – og styrketræningsformer. Der er fokus på alsidige og funktionelle træningsformer, hvor vi kommer omkring alle de vigtige aspekter af kroppens fysik.

Du vil altid gå fra crossfit med sved dryppende fra panden og højt humør. Intensiteten er i højsædet, og du vil blive klogere på, hvordan du skal træne for at opnå forskellige fysiske egenskaber. Vi dykker ned i bestemte emner og udforsker, hvordan man kan forbedre sig – hvordan skal man træne for at blive stærk? Eksplosiv? Få store muskler eller komme i kanonform? I crossfit udforsker vi kroppens muligheder i fællesskab og på måder, du garanteret ikke har prøvet før. I øvelserne vil der altid være et fokus på, at det skal være sjovt med en masse leg, makkerøvelser og træningsformer, hvor vi er aktive i fællesskab.

Crossfit er både for dig, som er i god form, såvel som dig, der gerne vil igang med en mere aktiv livsstil. Der tages hele tiden højde for variationen mellem niveau og øvelserne tilpasses hver enkelt deltager.

I crossfit bliver du undervist af Kristianm der har mange års erfaring som træner og underviser inden for fysisk træning på alle niveauer. Derudover har han en kandidat i idræt og stor passion for at få folk til at opleve glæden ved fysisk træning.

Kalender

  1. ”Syng, spis og snak – Online” på Rønde Højskole 29. september

    september 29 - 19:30 - 20:30
  2. Åbent Hus på Rønde Højskole den 30. september

    september 30 - 17:00 - 19:00
  3. AFLYST: Elevstævne

    oktober 3 - 10:00 - 16:30