Broderi - frie sting og farver

Alle kurser i sommeren 2020 på Rønde Højskole er udsolgt, og der er oprettet venteliste på samtlige kurser.

Men allerede nu kan du reservere en plads på kurserne i 2021.

Broderi – frie sting og farver

Uge 28, 4. juli – 10. juli 2020

Et sommerkursus, hvor du får mulighed for at fordybe dig i broderiets verden sammen med andre broderiglade i en sjov og hyggelig atmosfære. 

Temaet er “Frit broderi”, hvor vi starter med at arbejde med sommerens blomsterflor. Herefter er tanken, at vi skal lave portrætter af vore hjem, hvor man naturligvis kan genbruge blomsterne til haver og altankasser. Måske er der en lille ræv, der lusker rundt omkring i haven.

Faglig fordybelse krydret med højskolelivet

Der vil være fokus på frie sting i forskellige sammenhænge, fra det strukturerede til det mere vilde.  Du behøver overhovedet ikke at kunne brodere for at være med – alle sting bliver vist, og der bliver delt mængder af tips og tricks. Sammen med Pelse Asboe, som er broderer, underviser og broderidesigner, vil du få en hel uge med broderi – det bliver IKKE kedeligt. Og som sædvanlig er den faglige fordybelse krydret med højskolelivet, når det er bedst i form af foredrag, morgensamling, fællesskab sangaften, vandretur, yoga, kreativ aftenworkshop, fællesskab, hygge og festaften.

Inspirerende foredrag

Vi har inviteret ildsjælen Lone Landmand til at fortælle om livet langt fra alting og tæt på det store i det små i tilværelsen på Brandbygegaard – et alternativ til den nuværende form for landbrug.  Om livsform, værdier, afgrøder, husdyr og omgivende, voksende natur og helheden i et landmandsliv.

Og så gæster forfatter og foredragsholder Erik Lindsø højskolen med sit foredrag Fri som Fuglen, der sætter fokus på Kim Larsens sangskat
Kurset er arrangeret i samarbejde med Den faglige forening Håndværk & Design.

Indkvartering, forplejning og priser:

Alle priser inkluderer fuld forplejning, sengelinned og 2 håndklæder per deltager. Skolen råder over flere forskellige typer værelser, hvorfor der også er forskellige priser:

A: Enkeltværelse – med eget bad/toilet: 4.975 kr.
B: Dobbeltværelse – med eget bad/toilet: 4.375 kr.
C: Enkeltværelse – 2 vær. deler bad/toilet: 4.575 kr.
D: Dobbeltværelse – 2 vær deler bad/toilet: 4.075 kr.
E: Sørger selv for logi: 2.700 kr

Obs! Kursusbeskrivelserne for kursusprogrammet 2020 er foreløbige. Vi tager forbehold for ændringer i indhold og kursusudbud.

Kalender

  1. Online Åbent Hus den 3. august

    august 3 - 17:30 - 18:30
  2. Åbent Hus den 10. august

    august 10 - 17:30 - 19:30
  3. ”Syng, spis og snak” på Rønde Højskole 29. september

    september 29 - 18:30 - 21:00