• På sommerhøjskole med din teenager25. august 2021 - 8:38

Oplev en fantasktisk aktiv uge sammen med din teenager. Familiekurset på Rønde Højskole er for dig , der gerne vil have en aktiv uge med dine børn med unge fra 12 år og opefter. Familiekurset er aktiviteter, sjov og ballade med jævnaldrene samtidig med, at I får god tid sammen som familie. Prøv kræfter med blandt andet kano/kajak, snorkling, fiskeri, kreativitet, klatring på klatrevæg, mountainbike, bålmad, natløb, overnatning i shelter, fortælling, adventure-race, maddyst, slackline, turneringer og sæbekasserally.

• Rønde Højskole Science & TechnologyKan du opklare et mord?18. august 2021 - 12:15

På Science & Technology har eleverne udviklet en mordgåde, som højskolens øvrige elever skal løse. En mordgårde trækker på masser af elementer fra Science & Technology, da den løses mest effektivt med naturvidenskabelige værktøjer.

• Visualisering Rønde Høj- og EfterskoleSommerkurser 2022 er klar. Reservér din plads allerede nu.25. juni 2021 - 7:58

Rønde Højskole er klar med programmet for 2021, og du kan book en plads allerede nu.

På højskole med din teenager

Hvert år holder vi Familiekursus på Rønde Højskole for børn og voksne i alle aldre. Er dine børn over 12 år har vi lavet et særskilt program fyldt med alderssvarende aktiviteter. Hver dag byder således på et spændende program sammen med jævnaldrende unge samtidig med, at der hele tiden lægges op til tid sammen som familie. I skal blandt andet sejle kano/kajak, snorkle, fiske, være kreative, klatre på klatrevæg, kære mountainbike, lave bålmad, på natløb, overnatte i shelter, nyde fortællinger, på adventure-race, lave maddyst, prøve slackline, deltage i konkurrencer og køre sæbekasserally.

Som familie bliver I indkvarteret på værelser på Rønde Højskole. Højskolens køkken familievenlig morgenmads-, frokost- og aftenbuffet samt tre mellemmåltider hele ugen. Det eneste, I skal gøre, er at møde op.

Læs meget mere om Familiekurset her

Vel mødt på sommerhøjskole med teenagere på Rønde Højskole!

1. Åbent Hus på Rønde Højskole den 27. september

september 27 - 17:00 - 19:00