FØLG RØNDE HØJSKOLE PÅ FACEBOOK

Tilbud på sommerkurser

Del en sommeroplevelse med dine gamle højskolekammerater

Savner du højskolelivet? Nu får du muligheden for at samle dine venner til en unik sommeroplevelse på Rønde Højskole. Kom helt oppe på de høje klinger på kurset Mountainbike eller i ro og balance på kurset Yoga og Mindfulness.

Tilbud til dig som tidligere elev!

Lige nu tilbyder vi ugekurset til 1.500 kr. pr. person til tidligere elever. Særprisen gælder for overnatning på gode højskolemadrasser i festlige klasseværelser.

Yoga og Mindfulness

På Yoga og Mindfulness guider yogainstruktør Pia Kirkegaard og gæsteunderviser Heidi Sivesgaard, dig gennem øvelser der gør godt for krop og sind. Du kommer helt ned i gear, bliver afstresset og får indre ro.

Mountainbike

På Mountainbike skal pulsen i vejret, fantastiske trails på Mols skal afprøves og vi skal nørde alle aspekter af mountainbiking. Højskolelærer Jeppe Jensen og den lokale MTB-guide Bo Simonsen åbner dørene for en uge med masser af fysisk aktivitet, naturoplevelser og action.

1. Foredrag: “Lidt af Far” ved Frederik Lindhardt

september 19 - 18:30 - 20:30