FØLG RØNDE HØJSKOLE PÅ FACEBOOK

• På sommerhøjskole med din teenager30. april 2019 - 13:38

Oplev en fantasktisk aktiv uge sammen med din teenager. Familiekurset på Rønde Højskole er for dig , der gerne vil have en aktiv uge med dine børn med unge fra 12 år og opefter. Familiekurset er aktiviteter, sjov og ballade med jævnaldrene samtidig med, at I får god tid sammen som familie. Prøv kræfter med blandt andet kano/kajak, snorkling, fiskeri, kreativitet, klatring på klatrevæg, mountainbike, bålmad, natløb, overnatning i shelter, fortælling, adventure-race, maddyst, slackline, turneringer og sæbekasserally.

• Vind 20.000 kr. til et højskoleophold12. april 2019 - 11:38

Vind 20.000 kr. til et højskoleopholdLige nu og frem til 6. maj har du chancen for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 20.000 kr. til et højskoleophold. Her er hvad du skal gøre for at deltage i lodtrækningen:

• Mathias vil arbejde med mennesker – og hvad der sker mellem dem13. marts 2019 - 23:56

Mathias Raahauge på 25 år er elev på linjefaget Psykologisk & Pædagogik på Rønde Højskole og drømmer om at uddanne sig inden for ledelse, udvikling og relationer.

Tilbud på sommerkurser

Del en sommeroplevelse med dine gamle højskolekammerater

Savner du højskolelivet? Nu får du muligheden for at samle dine venner til en unik sommeroplevelse på Rønde Højskole. Kom helt oppe på de høje klinger på kurset Mountainbike eller i ro og balance på kurset Yoga og Mindfulness.

Tilbud til dig som tidligere elev!

Lige nu tilbyder vi ugekurset til 1.500 kr. pr. person til tidligere elever. Særprisen gælder for overnatning på gode højskolemadrasser i festlige klasseværelser.

Yoga og Mindfulness

På Yoga og Mindfulness guider yogainstruktør Pia Kirkegaard og gæsteunderviser Heidi Sivesgaard, dig gennem øvelser der gør godt for krop og sind. Du kommer helt ned i gear, bliver afstresset og får indre ro.

Mountainbike

På Mountainbike skal pulsen i vejret, fantastiske trails på Mols skal afprøves og vi skal nørde alle aspekter af mountainbiking. Højskolelærer Jeppe Jensen og den lokale MTB-guide Bo Simonsen åbner dørene for en uge med masser af fysisk aktivitet, naturoplevelser og action.

1. Åbent hus den 13. juni

juni 13 - 17:30 - 20:00