FØLG RØNDE HØJSKOLE PÅ FACEBOOK

Nyheder

• Rejser med frivilligt arbejde”Hvis du kunne tage til Afrika alene, så kan du også det her.”28. juni 2019 - 13:52

Emilie Fredsted Dahl læser til jordemoder på UC Syd i Esbjerg. Hun har været med Rønde Højskoles rejseprojekt i Antigua, Guatemala i fire måneder for at arbejde på en børneafdeling på et hospital. For hende har rejsen betydet indblik i en helt anden hospitalskultur – og en ganske særlig tatovering.

• Rejser med frivilligt arbejde - Emilie”Højskolen inspirerede mig til at blive frivillig – det havde jeg aldrig selv fundet på.”7. juni 2019 - 13:52

• På sommerhøjskole med din teenager30. april 2019 - 13:38

Oplev en fantasktisk aktiv uge sammen med din teenager. Familiekurset på Rønde Højskole er for dig , der gerne vil have en aktiv uge med dine børn med unge fra 12 år og opefter. Familiekurset er aktiviteter, sjov og ballade med jævnaldrene samtidig med, at I får god tid sammen som familie. Prøv kræfter med blandt andet kano/kajak, snorkling, fiskeri, kreativitet, klatring på klatrevæg, mountainbike, bålmad, natløb, overnatning i shelter, fortælling, adventure-race, maddyst, slackline, turneringer og sæbekasserally.

Tilbud på sommerkurser

Del en sommeroplevelse med dine gamle højskolekammerater

Savner du højskolelivet? Nu får du muligheden for at samle dine venner til en unik sommeroplevelse på Rønde Højskole. Kom helt oppe på de høje klinger på kurset Mountainbike eller i ro og balance på kurset Yoga og Mindfulness.

Tilbud til dig som tidligere elev!

Lige nu tilbyder vi ugekurset til 1.500 kr. pr. person til tidligere elever. Særprisen gælder for overnatning på gode højskolemadrasser i festlige klasseværelser.

Yoga og Mindfulness

På Yoga og Mindfulness guider yogainstruktør Pia Kirkegaard og gæsteunderviser Heidi Sivesgaard, dig gennem øvelser der gør godt for krop og sind. Du kommer helt ned i gear, bliver afstresset og får indre ro.

Mountainbike

På Mountainbike skal pulsen i vejret, fantastiske trails på Mols skal afprøves og vi skal nørde alle aspekter af mountainbiking. Højskolelærer Jeppe Jensen og den lokale MTB-guide Bo Simonsen åbner dørene for en uge med masser af fysisk aktivitet, naturoplevelser og action.

1. Åbent hus den 6. august

august 6 - 17:30 - 20:00