FØLG RØNDE HØJSKOLE PÅ FACEBOOK

• På sommerhøjskole med din teenager30. april 2019 - 13:38

Oplev en fantasktisk aktiv uge sammen med din teenager. Familiekurset på Rønde Højskole er for dig , der gerne vil have en aktiv uge med dine børn med unge fra 12 år og opefter. Familiekurset er aktiviteter, sjov og ballade med jævnaldrene samtidig med, at I får god tid sammen som familie. Prøv kræfter med blandt andet kano/kajak, snorkling, fiskeri, kreativitet, klatring på klatrevæg, mountainbike, bålmad, natløb, overnatning i shelter, fortælling, adventure-race, maddyst, slackline, turneringer og sæbekasserally.

• Vind 20.000 kr. til et højskoleophold12. april 2019 - 11:38

Vind 20.000 kr. til et højskoleopholdLige nu og frem til 6. maj har du chancen for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 20.000 kr. til et højskoleophold. Her er hvad du skal gøre for at deltage i lodtrækningen:

• Mathias vil arbejde med mennesker – og hvad der sker mellem dem13. marts 2019 - 23:56

Mathias Raahauge på 25 år er elev på linjefaget Psykologisk & Pædagogik på Rønde Højskole og drømmer om at uddanne sig inden for ledelse, udvikling og relationer.

På højskole med din teenager

Hvert år holder vi Familiekursus på Rønde Højskole for børn og voksne i alle aldre. Er dine børn over 12 år har vi lavet et særskilt program fyldt med alderssvarende aktiviteter. Hver dag byder således på et spændende program sammen med jævnaldrende unge samtidig med, at der hele tiden lægges op til tid sammen som familie. I skal blandt andet sejle kano/kajak, snorkle, fiske, være kreative, klatre på klatrevæg, kære mountainbike, lave bålmad, på natløb, overnatte i shelter, nyde fortællinger, på adventure-race, lave maddyst, prøve slackline, deltage i konkurrencer og køre sæbekasserally.

Som familie bliver I indkvarteret på værelser på Rønde Højskole. Højskolens køkken familievenlig morgenmads-, frokost- og aftenbuffet samt tre mellemmåltider hele ugen. Det eneste, I skal gøre, er at møde op.

Læs meget mere om Familiekurset her

Vel mødt på sommerhøjskole med teenagere på Rønde Højskole!

1. Åbent hus den 13. juni

juni 13 - 17:30 - 20:00