FØLG RØNDE HØJSKOLE PÅ FACEBOOK

Nyheder

• Rejser med frivilligt arbejde”Hvis du kunne tage til Afrika alene, så kan du også det her.”28. juni 2019 - 13:52

Emilie Fredsted Dahl læser til jordemoder på UC Syd i Esbjerg. Hun har været med Rønde Højskoles rejseprojekt i Antigua, Guatemala i fire måneder for at arbejde på en børneafdeling på et hospital. For hende har rejsen betydet indblik i en helt anden hospitalskultur – og en ganske særlig tatovering.

• Rejser med frivilligt arbejde - Emilie”Højskolen inspirerede mig til at blive frivillig – det havde jeg aldrig selv fundet på.”7. juni 2019 - 13:52

• På sommerhøjskole med din teenager30. april 2019 - 13:38

Oplev en fantasktisk aktiv uge sammen med din teenager. Familiekurset på Rønde Højskole er for dig , der gerne vil have en aktiv uge med dine børn med unge fra 12 år og opefter. Familiekurset er aktiviteter, sjov og ballade med jævnaldrene samtidig med, at I får god tid sammen som familie. Prøv kræfter med blandt andet kano/kajak, snorkling, fiskeri, kreativitet, klatring på klatrevæg, mountainbike, bålmad, natløb, overnatning i shelter, fortælling, adventure-race, maddyst, slackline, turneringer og sæbekasserally.

På højskole med din teenager

Hvert år holder vi Familiekursus på Rønde Højskole for børn og voksne i alle aldre. Er dine børn over 12 år har vi lavet et særskilt program fyldt med alderssvarende aktiviteter. Hver dag byder således på et spændende program sammen med jævnaldrende unge samtidig med, at der hele tiden lægges op til tid sammen som familie. I skal blandt andet sejle kano/kajak, snorkle, fiske, være kreative, klatre på klatrevæg, kære mountainbike, lave bålmad, på natløb, overnatte i shelter, nyde fortællinger, på adventure-race, lave maddyst, prøve slackline, deltage i konkurrencer og køre sæbekasserally.

Som familie bliver I indkvarteret på værelser på Rønde Højskole. Højskolens køkken familievenlig morgenmads-, frokost- og aftenbuffet samt tre mellemmåltider hele ugen. Det eneste, I skal gøre, er at møde op.

Læs meget mere om Familiekurset her

Vel mødt på sommerhøjskole med teenagere på Rønde Højskole!

1. Åbent hus den 6. august

august 6 - 17:30 - 20:00