FØLG RØNDE HØJSKOLE PÅ FACEBOOK

Nyheder

• Rejser med frivilligt arbejde”Hvis du kunne tage til Afrika alene, så kan du også det her.”28. juni 2019 - 13:52

Emilie Fredsted Dahl læser til jordemoder på UC Syd i Esbjerg. Hun har været med Rønde Højskoles rejseprojekt i Antigua, Guatemala i fire måneder for at arbejde på en børneafdeling på et hospital. For hende har rejsen betydet indblik i en helt anden hospitalskultur – og en ganske særlig tatovering.

• Rejser med frivilligt arbejde - Emilie”Højskolen inspirerede mig til at blive frivillig – det havde jeg aldrig selv fundet på.”7. juni 2019 - 13:52

• På sommerhøjskole med din teenager30. april 2019 - 13:38

Oplev en fantasktisk aktiv uge sammen med din teenager. Familiekurset på Rønde Højskole er for dig , der gerne vil have en aktiv uge med dine børn med unge fra 12 år og opefter. Familiekurset er aktiviteter, sjov og ballade med jævnaldrene samtidig med, at I får god tid sammen som familie. Prøv kræfter med blandt andet kano/kajak, snorkling, fiskeri, kreativitet, klatring på klatrevæg, mountainbike, bålmad, natløb, overnatning i shelter, fortælling, adventure-race, maddyst, slackline, turneringer og sæbekasserally.

Rønde Høj- og Efterskole er i rivende udvikling – og det er RHE Elevforening også!

Derfor vil der i fremtiden ske ændringer. Der er nemlig noget i gærde!

RHE Elevforening har i samarbejdet med Rønde Høj- og Efterskole besluttet, at der i fremtiden vil være et elevstævne første lørdag i oktober for begge skoler og en gensynsweekend/-dag for de respektive skoler:

Rønde Højskole gensynsweekend – første gang i foråret 2019

Rønde Efterskole gensynsdag – første gang i foråret 2020.

Der vil herefter hvert år blive afholdt en gensynsweekend/-dag for hver af skolerne. Gensynsweekenderne/-dagene er for tidligere og nuværende elever, hvor der er mulighed for at komme tilbage på skolerne. For efterskolen vil det være et dagsprogram. For højskolen bliver det i en weekend fra lørdag til søndag med program. Der vil være mulighed for ankomst allerede fredag for dem, der kommer langvejs fra. Som en del af programmet, vil vi sammen være med til at planlægge og hjælpe hinanden med små praktiske opgaver i løbet af weekenden. Dette vil der blive informeret om senere.

Elevstævnet vil være med dagsprogram lørdag kl. 10-17, hvor du har mulighed for at komme tilbage til din skole og opleve høj- og efterskolestemningen med dine venner. Der vil være en særlig fejring af jubilarårgangene denne dag.
Om det er gensynsdag eller gensynsweekend, så har du mulighed for at møde dine tidligere lærere, hygge med dine årgangsfæller og lære nye venner at kende.

Vi kan allerede nu afsløre, at I kan sætte kryds i kalenderen til:

• Gensynsweekend for tidligere og nuværende højskoleelever lørdag til søndag den 11.-12. maj 2019
  • Elevstævne lørdag den 5. oktober 2019

Kærlig hilsen