Nyheder

• Rejser med frivilligt arbejde - Emilie”Højskolen inspirerede mig til at blive frivillig – det havde jeg aldrig selv fundet på.”7. juni 2019 - 13:52

Emilie Fredsted Dahl læser til jordemoder på UC Syd i Esbjerg. Hun har været med Rønde Højskoles rejseprojekt i Antigua, Guatemala i fire måneder for at arbejde på en børneafdeling på et hospital. For hende har rejsen betydet indblik i en helt anden hospitalskultur – og en ganske særlig tatovering.

• På sommerhøjskole med din teenager30. april 2019 - 13:38

Oplev en fantasktisk aktiv uge sammen med din teenager. Familiekurset på Rønde Højskole er for dig , der gerne vil have en aktiv uge med dine børn med unge fra 12 år og opefter. Familiekurset er aktiviteter, sjov og ballade med jævnaldrene samtidig med, at I får god tid sammen som familie. Prøv kræfter med blandt andet kano/kajak, snorkling, fiskeri, kreativitet, klatring på klatrevæg, mountainbike, bålmad, natløb, overnatning i shelter, fortælling, adventure-race, maddyst, slackline, turneringer og sæbekasserally.

• Vind 20.000 kr. til et højskoleophold12. april 2019 - 11:38

Vind 20.000 kr. til et højskoleopholdLige nu og frem til 6. maj har du chancen for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 20.000 kr. til et højskoleophold. Her er hvad du skal gøre for at deltage i lodtrækningen:

1. Åbent hus den 2. juli

juli 2 - 17:30 - 20:00

Weekendvandring med Gunnar Birkelund

Tidligere højskolelærer Gunnar Birkelund inviterer til guidede vandreture i weekenden den 19. – 21. oktober. Turene lørdag og søndag bliver op til 15 km i moderat tempo, da der skal være god tid til se og opleve naturen og kulturen på tætteste hold med fortællinger om stort og småt på turen. Hvor forsvinder dyrene hen, når vinteren nærmer sig? Hvordan gør naturen klar til vinteren? Kan vi stadig se tegn efter den ekstremt tørre sommer? Vi skal ud i efteråret og se hvordan naturen starter forfra!

Har du mod på at opleve naturen omkring os på to ben og sammen med andre? Måske kender du vores vandringer, og Gunnar, fra sommerkurserne? Vi garanterer, at du hverken går galt i byen eller bakkerne ved at vandre med ud i efteråret. Kom med ud og oplev masser af frisk luft, fortællinger og fællesskab på Rønde Højskoles nye weekendkursus.

FØLG RØNDE HØJSKOLE PÅ FACEBOOK