Kalender

  1. Åbent hus den 10. januar

    10. januar 2019 - 17:30 - 20:00
  2. Åbent hus den 14. februar

    14. februar 2019 - 17:30 - 20:00
  3. Åbent hus den 7. marts

    7. marts 2019 - 17:30 - 20:00

Weekendvandring med Gunnar Birkelund

Tidligere højskolelærer Gunnar Birkelund inviterer til guidede vandreture i weekenden den 19. – 21. oktober. Turene lørdag og søndag bliver op til 15 km i moderat tempo, da der skal være god tid til se og opleve naturen og kulturen på tætteste hold med fortællinger om stort og småt på turen. Hvor forsvinder dyrene hen, når vinteren nærmer sig? Hvordan gør naturen klar til vinteren? Kan vi stadig se tegn efter den ekstremt tørre sommer? Vi skal ud i efteråret og se hvordan naturen starter forfra!

Har du mod på at opleve naturen omkring os på to ben og sammen med andre? Måske kender du vores vandringer, og Gunnar, fra sommerkurserne? Vi garanterer, at du hverken går galt i byen eller bakkerne ved at vandre med ud i efteråret. Kom med ud og oplev masser af frisk luft, fortællinger og fællesskab på Rønde Højskoles nye weekendkursus.

FØLG RØNDE HØJSKOLE PÅ FACEBOOK