Oplev eller genoplev livet på højskole

Velkommen på en intens højskoleuge med en rundrejse i højskolens fag! Nu kan du opleve eller genopleve Rønde Højskole i uge 27, hvor vi både kigger frem og tilbage. Bliv inspireret af de lærere, der til dagligt underviser på højskolen, og nyd en højskole-tour de force med alt det bedste, vi har at byde på!

Ugens program byder på dejligt samvær med højskolens lærere og spændende debatter, foredrag og samtaler om tingenes tilstand og verdens beskaffenhed. Der vil være tændt for bålet, sol i højskolehaven, brætspil i dagligstuen og leg i teatersalen. I løbet af ugen skal vi også forholde os til verdens udfordringer og muligheder. Vi skal diskutere bæredygtighed og historieløshed, vi skal være kreative og lege, vi skal være ude og inde, og vi skal have et kig ind i aktuelle nyheder fra højskolens studieforberedende linjer og fag.

På kurset vil du komme til at opleve:

 • Teambuilding,
 • Spændende foredrag,
 • Yoga og Mindfulness,
 • Volleyball
 • Dans
 • Friluftsliv

Kurset er både for tidligere elever og for unge, der ønsker at smage på højskolelivet og måske ønsker et langt ophold efterfølgende. Prisen er 1.450 kroner for en uge inklusiv kost, logi og undervisning.

Kalender

 1. Weekend med vandringer

  oktober 19 - 20:00 - oktober 21 - 16:00
 2. ”Syng, spis og snak” på Rønde Højskole

  oktober 31 - 18:30 - 21:00
 3. november 5 - 17:30 - 20:00