Nyheder

Vind et gavekort på 20.000 kr. til et højskoleophold

På Højskolernes Dag d. 5. maj 2018 – holder højskoler landet rundt åbent hus. Hvis du overvejer at tage på højskole, er det en god mulighed for at besøge en skole og få en fornemmelse af stedet og stemningen.

På Rønde Højskole åbner vi også dørene på Højskolernes Dag, hvor vi byder på både på frokost og kaffe og rundvisning til interesserede. Dørene åbnes kl. 10, hvor vi står klar til at tage imod dig og dine ledsagere. Du kan komme og tage afsted igen, som det passer dig bedst frem til kl. 15.

Program
10.00 – 15.00 Rundvisning med nuværende elever
10.00 – 15.00 Vejledning om skema og fag, studieforberedelse, sabbatår med højskole og rejse,  økonomi, højskolelivet generet samt øvrige vejledningsspørgsmål. Der er også rig mulighed for at snakke med lærere og elever, der repræsenterer forskellige linjer og fagområder.
10.30 – 12.00 Oplev undervisningen på de studieforberedende linjer
12.30 – 14.00 Frokost (gratis)
13.30 – 15.00 Oplev undervisning og værksteder i forskellige højskolefag
15.00 Farvel og tak – og evt. mulighed for mere snak.

Læs mere om  og tilmeld dig Højskolernes Dag på Rønde Højskole.

Højskolernes Dag er en oplagt mulighed for at opleve en højskole, fornemme stemningen og måske beslutte, om du har fundet den rette højskole.

Vind gavekort på 20.000 til et højskoleophold

Vær med i lodtrækningen om et højskolekursus til en værdi af op til 20.000 kroner. Eller bliv den heldige vinder af gavekort til Højskolesangbogen som app med alle højskolesange. Læs mere om konkurrencen på www.hojskolerne.dk.