Læs om tidligere elevers vej til drømmestudiet her:

Nyheder

Mød vores nye underviser på Science & Technologylinjen Daniel Buck!

Daniel er 38 år gammel og uddannet diplomingeniør i Sundhedsteknologi fra Ålborg Universitet, suppleret med en Master i Sports-Science. Med Daniel og Poul ved roret arbejder Science & Technology på at løse samfundets fremtidige udfordringer –ikke mindst på det sundhedsteknologisk område.

”Det at udvikle er en proces, der kan være både fantastisk og frustrerende. Vi skal arbejde med problemløsning på science & technologylinjen – med udgangspunkt i reelle problemer, som nogen oplever. Det handler om mennesker og det handler om praksis og om at lære at forstå,” siger Daniel.

Læs mere om Science & Technologylinjen her.

Kalender

  1. Åbent hus den 2. september

    september 2 - 17:30 - 20:00
  2. Åbent hus den 30. september

    september 30 - 17:30 - 20:00
  3. ”Syng, spis og snak” på Rønde Højskole

    oktober 8 - 18:30 - 21:00