Læs om tidligere elevers vej til drømmestudiet her:

Nyheder

• Rejser med frivilligt arbejde - Emilie”Højskolen inspirerede mig til at blive frivillig – det havde jeg aldrig selv fundet på.”7. juni 2019 - 13:52

Emilie Fredsted Dahl læser til jordemoder på UC Syd i Esbjerg. Hun har været med Rønde Højskoles rejseprojekt i Antigua, Guatemala i fire måneder for at arbejde på en børneafdeling på et hospital. For hende har rejsen betydet indblik i en helt anden hospitalskultur – og en ganske særlig tatovering.

• På sommerhøjskole med din teenager30. april 2019 - 13:38

Oplev en fantasktisk aktiv uge sammen med din teenager. Familiekurset på Rønde Højskole er for dig , der gerne vil have en aktiv uge med dine børn med unge fra 12 år og opefter. Familiekurset er aktiviteter, sjov og ballade med jævnaldrene samtidig med, at I får god tid sammen som familie. Prøv kræfter med blandt andet kano/kajak, snorkling, fiskeri, kreativitet, klatring på klatrevæg, mountainbike, bålmad, natløb, overnatning i shelter, fortælling, adventure-race, maddyst, slackline, turneringer og sæbekasserally.

• Vind 20.000 kr. til et højskoleophold12. april 2019 - 11:38

Vind 20.000 kr. til et højskoleopholdLige nu og frem til 6. maj har du chancen for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 20.000 kr. til et højskoleophold. Her er hvad du skal gøre for at deltage i lodtrækningen:

Mød vores nye underviser på Science & Technologylinjen Daniel Buck!

Daniel er 38 år gammel og uddannet diplomingeniør i Sundhedsteknologi fra Ålborg Universitet, suppleret med en Master i Sports-Science. Med Daniel og Poul ved roret arbejder Science & Technology på at løse samfundets fremtidige udfordringer –ikke mindst på det sundhedsteknologisk område.

”Det at udvikle er en proces, der kan være både fantastisk og frustrerende. Vi skal arbejde med problemløsning på science & technologylinjen – med udgangspunkt i reelle problemer, som nogen oplever. Det handler om mennesker og det handler om praksis og om at lære at forstå,” siger Daniel.

Læs mere om Science & Technologylinjen her.

1. Åbent hus den 2. juli

juli 2 - 17:30 - 20:00