Læs mere om Science & Technology her:

Science & Technology


Science & Technology er et arbejdende laboratorium, hvor du får viden om og erfaring med anvendt fysik, kemi, biologi og matematik. Læs mere her.

Nyheder

 • Rejser med frivilligt arbejde - Emilie”Højskolen inspirerede mig til at blive frivillig – det havde jeg aldrig selv fundet på.”7. juni 2019 - 13:52

  Emilie Fredsted Dahl læser til jordemoder på UC Syd i Esbjerg. Hun har været med Rønde Højskoles rejseprojekt i Antigua, Guatemala i fire måneder for at arbejde på en børneafdeling på et hospital. For hende har rejsen betydet indblik i en helt anden hospitalskultur – og en ganske særlig tatovering.

 • På sommerhøjskole med din teenager30. april 2019 - 13:38

  Oplev en fantasktisk aktiv uge sammen med din teenager. Familiekurset på Rønde Højskole er for dig , der gerne vil have en aktiv uge med dine børn med unge fra 12 år og opefter. Familiekurset er aktiviteter, sjov og ballade med jævnaldrene samtidig med, at I får god tid sammen som familie. Prøv kræfter med blandt andet kano/kajak, snorkling, fiskeri, kreativitet, klatring på klatrevæg, mountainbike, bålmad, natløb, overnatning i shelter, fortælling, adventure-race, maddyst, slackline, turneringer og sæbekasserally.

 • Vind 20.000 kr. til et højskoleophold12. april 2019 - 11:38

  Vind 20.000 kr. til et højskoleopholdLige nu og frem til 6. maj har du chancen for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 20.000 kr. til et højskoleophold. Her er hvad du skal gøre for at deltage i lodtrækningen:

Højskolen lærte mig, hvor vigtigt det er at levere løsninger.

Jessie studerer Digital Concept Development på Erhvervsakademi Aarhus. Hun vil være med til at sende kærlighed til verden – digitalt!

Jessie valgte Rønde Højskoles science/ technologylinje for at blive klar til at læse videre. Planen var at læse Marketing Management og så videreuddanne sig inden for digitale løsninger. Og det gjorde hun også – men hele sigtet ændrede sig på højskolen.

”Jeg havde aldrig forestillet mig, at det ville være sådan et smukt fællesskab med unge, der bor sammen og deler en del af livet. Jeg lærte så meget om andres livsværdier: åbenhed, tolerance, empati og ærlighed. Så nu ved jeg, hvad jeg vil. Jeg vil være sådan en, der puster liv i ideer, skaber løsninger og værdifulde budskaber til samfundet.”

Læs mere om science og technology her.

Kalender

 1. Åbent hus den 2. juli

  juli 2 - 17:30 - 20:00